Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nyoszorog mergesen a...

Miert nyoszorog mergesen a babam allandoan? Hiszti lehet? Ennyi idos korban ha hasra fordul oldalrs kellene forditani a fejet?

Figyelt kérdés
4hos mar hasra fordul,de uvolt mert meg nem tud vissza fordulni,ez megy egesznap...megfordul,sir en meg vissza..kozben nyoszorog mergesen..ha felveszem akkor ugyan ez a nyoszorges es dobja hatra magat..mit tegyek?
2009. febr. 22. 14:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, kb 6 és félhósan sikerült neki rendesen visszafordulnia, pedig tuti előbb is képes lett volna, de valahogy nem csinálta. Hasra rögtön, aztán olyan repülőpozicióban:) edzette a hátizmait, és nyöszörgött rendesen. Kicsit hagytam, de aztán mindig segítettem neki visszafordulni.Az enyém eléggé hisztis, nyüszögős az olyan helyzetekben, amikor szeretné már csinálni, de még nem tudja. Lehet másé, ezt az egész folyamatot nyugodtan, vagy közönyösen viseli? nem tudom:)
2009. febr. 22. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!