Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A zárt vagy a nyitott orrú...

A zárt vagy a nyitott orrú szandálok váltak be 1,5 éves babátoknak?

Figyelt kérdés

Hamarosan itt a szandálvásárlás ideje, és nem tudom melyik lenne jobb. Amelyik elől nyitott, vagy zárt. Belinkelek példának két típust, hogy milyenekre gondolok.

Zárt:

[link]

Nyitott:

[link]

2011. márc. 17. 14:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
SZia! Én is inkább zártorrú cípőt vásároltam a fiamnak, és a kicsinek is azt fogok. Bár ahogy írtad, kisebb a választék. Én féltettem nagyon a kis lábujjait, és így utólag valószínűleg jól döntöttem, mert néha esett akkorákat, hogy bizony a szandi orra erőteljesen megkopott, pedig Elefanten cipőket veszünk nekik. A motorozáshoz nekünk is volt lábvédőnk, (brendonban lehet kapni), de a fiam nem volt hajlandó felvenni, így érintetlenül áll a szekrényben.
2011. márc. 17. 14:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Kintinek zárt orrú volt, idén is az lesz. Jobban védve van a lába főleg az ujjacskái. Mivel az enyém futóbolond :) elég sokat esik és a szandik-cipők orrai mindig tropára vannak.

Bentinek pedig nyitott, bár nyáron mezítláb futkozik a lakásban akármennyire is tiltom (járólap, parketta elég hideg nyáron is)

2011. márc. 17. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Én zárt orrút akartam venni tavaly az akkor egy évesemnek.Most is vennék (pont a motorozás miatt) de magas lábfejű,így ezek kilőve.Remélem nem lesz gond idén a motorozás és egyebek miatt.
2011. márc. 17. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!