Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A zárt vagy a nyitott orrú...

A zárt vagy a nyitott orrú szandálok váltak be 1,5 éves babátoknak?

Figyelt kérdés

Hamarosan itt a szandálvásárlás ideje, és nem tudom melyik lenne jobb. Amelyik elől nyitott, vagy zárt. Belinkelek példának két típust, hogy milyenekre gondolok.

Zárt:

[link]

Nyitott:

[link]

2011. márc. 17. 14:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekünk nyitott volt, teljesen jó volt. Tudott benne motorozni, járni, futni, játszóterezni.

A homok, kavics bele tud menni a zárt orrúba is.

1,5 éves volt nyáron.

2011. márc. 17. 14:12
 2/13 anonim ***** válasza:
A lányom első 3 évében a lába ujján közlekedett szó szerint.figyeld meg a tiéd,hogyan lépked és a szerint ítélj.:)
2011. márc. 17. 14:14
 3/13 A kérdező kommentje:
És akkor nektek a zárt orrú volt a nyerő, amiatt, hogy lábujjhegyen ment?
2011. márc. 17. 14:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia!Lányomnak is nyitott volt.Egyszer sem sérült meg a lába azért,mert nem volt eleje a szandinak.
2011. márc. 17. 14:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi nyitott orrút szoktunk venni, siestát, az nekünk bevált. Motorozáshoz van elől gumis talán félszandál, vagy szandálcipő? nek hívják, ahhoz azt használjuk. Azért szeretem a nyitott orrút, mert a nagy melegben is tartja a bokáját, ugyanakkor jól szellőzik.
2011. márc. 17. 14:17
 6/13 anonim ***** válasza:
nyitott volt
2011. márc. 17. 14:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Én zárt orrú párti vagyok.
2011. márc. 17. 14:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Elmondanád miért a zártorrút preferálod?
2011. márc. 17. 14:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Ja, igen, hát a lényeg :)

Bár soha semmi sérülése sem volt a gyerkőcömnek a lábán, azért valahogy védettebbek a lábujjai. És inkább a szandál orra karcolódjon össze (az mindig bekövetkezett :) ). Persze a homok ebbe is belemehet, de kavics még soha nem volt benne. Meg nekem a két kép közül a zárt szebbnek tűnik. Olyan bájos, jól kihasználható.

2011. márc. 17. 14:40
 10/13 A kérdező kommentje:

Nekem is a zárt orrú tetszik, csak kíváncsi vagyok tapasztalt anyukák véleményére. Meg aztán a zárt orrú szandálok választéka sokkal kisebb, és még egy hátrány: könnyebben kinövi, mert ugye a nyitott esetében nem nyomja semmi az ujjait :)

Pl. októberben vettünk neki 20-as csizmát, az akkor 18-as lábára, és azt március elejére már kinőtte. Szandálból meg inkább csak egy mérettel nagyobbat szeretnék venni. Talán most már nem nő ilyen gyorsan a lába.

2011. márc. 17. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!