Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudom elutalni, vagy...

Hogy tudom elutalni, vagy feladni hogy tudjak eladni? (vatera)

Figyelt kérdés
nem ide tartozik igazán,de itt legalább sok anyuka van aki reg.-va van,és tudna nekem segiteni.Szóval regisztráltam,megadtam a számlaszámom...stb,de nem értem hogy tudom elutalni azt a 100ft-ot,hogy eladni tudjak,mert azt irja csak akkor tudok eladni.Hova kell utalnom?A vaterás számlszámra amit adtak?És postán?Mert az adatlapomon(személyes beállitások) az van beirva,hogy postai csekkes befizetés,és másra már nem tudom átállitani.Ez azt jelenti,hogy csak a postán tudom a 100ft-ot elutalni nekik?Mert próbáltam ott hogy banki átutalással,de nem lehet,mert azt irja nincs tartozásom,tehát be se lehet lépni,vagyis utalni,mert nincs mit.Ezentúl mindent már csak postai úton tudok utalni?Vagy ez csak erre a 100ft-ra vonatkozik?Remélem lesz aki tud segiteni,mert ezt sajnos nem értem.Köszönöm.
2011. márc. 17. 13:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm.Igen,mindenképp igényelek netbank hozzáférést,csak mivel ezt személyesen lehet csak,azért kérdeztem hogy akkor hamarabb megvan ha ott helybe már el is utalom a 100ft-ot,mintha még meg igényelem a netbankot,hazamegyek,belépek(ha belehet már)és úgy utalom.
2011. márc. 17. 22:44
 12/12 A kérdező kommentje:
és igen,eladni szeretnék csak:),azért kell a 100ft.
2011. márc. 17. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!