Hogy tudom elutalni, vagy feladni hogy tudjak eladni? (vatera)
Szia!
Személyes -> Beállítások -> Számlázás -> Számlázási információk
Itt be tudod állítani.
megnéztem az én adatlapomat és nekem az van beírva hogy banki átutalás, és nem értem azt miért nem engedi neked átállítani (előtte meg kell adnod a bankszámlaszámodat)
na szóval én interneten keresztül szoktam utalni, ezt a 100 Ft-ot is így utaltam, és utána az egyéb díjakat is, meg ha vásárolok azt is
próbáld meg újra kitölteni, írd be a bankszámlaszámodat és utána jelöld a banki átutalást
ha így sem sikerül akkor nincs ötletem, írj a vaterának
nem a vaterán keresztül kell utalni, hanem netbankról, nem tudom van e neked ilyen, ezt a szolgáltatást a banktól lehet kérni, hogy otthon internetről tudjál utalni
és így ellenőrzik le a bankszámlaszámodat, hogy ha látják hogy erről a számlaszámról átment a 100 ft.
de lehet bankkártyával is fizetni a neten, én ezt még nem csináltam, itt a menete:
én csak utalni szoktam netbankról, a kártyás módszert még nem használtam, így nem tudok róla nyilatkozni
de szerintem a bankban is simán át lehet utalni, csak azért lenne jobb ha kérnél egy netbank hozzáférést, mert akkor otthonról tudnál utalni a későbbiekben
mert gondolom azért utalod a 100 ft-ot is hogy teljes jogú felhasználó lehess, és árulhass (mert a vevőknek nem kell átutalni a 100 ft-ot) na szóval ha eladsz, akkor majd jutalékot kell fizetni a vaterának, és azt is utalni kell, szóval szerintem elég kényelmetlen mindig ezért bemenni a bankba
de ha vásárolsz, akkor is utalnod kell a pénzt előre (kivéve ha személyesen mész el az áruért)
ill kérhetsz sms szolgáltatást is, vagyis kapsz egy sms-t minden tranzakcióról
ez meg azért jó, mert ha eladsz, akkor utalják neked a pénzt, és azt rögtön tudni fogod hogy mikor jött meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!