Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudom elutalni, vagy...

Hogy tudom elutalni, vagy feladni hogy tudjak eladni? (vatera)

Figyelt kérdés
nem ide tartozik igazán,de itt legalább sok anyuka van aki reg.-va van,és tudna nekem segiteni.Szóval regisztráltam,megadtam a számlaszámom...stb,de nem értem hogy tudom elutalni azt a 100ft-ot,hogy eladni tudjak,mert azt irja csak akkor tudok eladni.Hova kell utalnom?A vaterás számlszámra amit adtak?És postán?Mert az adatlapomon(személyes beállitások) az van beirva,hogy postai csekkes befizetés,és másra már nem tudom átállitani.Ez azt jelenti,hogy csak a postán tudom a 100ft-ot elutalni nekik?Mert próbáltam ott hogy banki átutalással,de nem lehet,mert azt irja nincs tartozásom,tehát be se lehet lépni,vagyis utalni,mert nincs mit.Ezentúl mindent már csak postai úton tudok utalni?Vagy ez csak erre a 100ft-ra vonatkozik?Remélem lesz aki tud segiteni,mert ezt sajnos nem értem.Köszönöm.
2011. márc. 17. 13:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Személyes -> Beállítások -> Számlázás -> Számlázási információk

Itt be tudod állítani.

2011. márc. 17. 13:19
 2/12 anonim ***** válasza:

megnéztem az én adatlapomat és nekem az van beírva hogy banki átutalás, és nem értem azt miért nem engedi neked átállítani (előtte meg kell adnod a bankszámlaszámodat)

na szóval én interneten keresztül szoktam utalni, ezt a 100 Ft-ot is így utaltam, és utána az egyéb díjakat is, meg ha vásárolok azt is

próbáld meg újra kitölteni, írd be a bankszámlaszámodat és utána jelöld a banki átutalást

ha így sem sikerül akkor nincs ötletem, írj a vaterának

2011. márc. 17. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Én ezt az egészet kikerültem azzal,hogy a teszveszen adok el,és ott nem volt ilyen 100 ft.Termékfeltöltéskor pedig van olyan opció,hogy vaterán is és teszveszen is megjelenjen a termék.Igaz,ez még a nagy megújulás előtt volt(bár még mindig így használom),nem tudom a teszveszen még mindig ingyenes e.
2011. márc. 17. 13:20
 4/12 A kérdező kommentje:
na valahogy átállitottam banki átutalásra,de igy se tudok utalni,nem találom hol kell.Se számlázott tételeknél,se számlázandó tételeknél nincs,az van mindenhol hogy 0ft.Igy fogalmam nincs hova irjam be a számlaszámom ahonnan utalni szeretném a 100ft-ot,a vaterás számlára(allegroup).És nemtudom igy mire kell rámennem.Azt irja felül egy bekeretezett részbe,hogy"Ahhoz, hogy feltölthessen termékeket és megkapja az eladói jogosultságokat, szükség van a megadott bankszámlaszámának valódiságának ellenőrzésére."Ezt hogy ellenőrzik?Mit kell csinálnom?
2011. márc. 17. 13:28
 5/12 anonim ***** válasza:

nem a vaterán keresztül kell utalni, hanem netbankról, nem tudom van e neked ilyen, ezt a szolgáltatást a banktól lehet kérni, hogy otthon internetről tudjál utalni

és így ellenőrzik le a bankszámlaszámodat, hogy ha látják hogy erről a számlaszámról átment a 100 ft.

2011. márc. 17. 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:

de lehet bankkártyával is fizetni a neten, én ezt még nem csináltam, itt a menete:

[link]

2011. márc. 17. 13:43
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm,igy már értem,akkor hiába keresem,ott nem lehet:) Soha nem utaltam még,nem szoktam számláról uatlgatni.Nincs ilyenem,netbank,ezt akkor csak személyesen lehet kérni,intézni?Elolvasom azért amit küldtél linket,sokban különbözik?Melyik a jobb?
2011. márc. 17. 13:51
 8/12 A kérdező kommentje:
akkor azt úgy nem is tudom elutalni,ha pl bemegyek a bankba ahol a számlaszámom van(erste),és ott elutalom a vaterás számlára a 100ft-ot?
2011. márc. 17. 13:52
 9/12 anonim ***** válasza:

én csak utalni szoktam netbankról, a kártyás módszert még nem használtam, így nem tudok róla nyilatkozni

de szerintem a bankban is simán át lehet utalni, csak azért lenne jobb ha kérnél egy netbank hozzáférést, mert akkor otthonról tudnál utalni a későbbiekben

mert gondolom azért utalod a 100 ft-ot is hogy teljes jogú felhasználó lehess, és árulhass (mert a vevőknek nem kell átutalni a 100 ft-ot) na szóval ha eladsz, akkor majd jutalékot kell fizetni a vaterának, és azt is utalni kell, szóval szerintem elég kényelmetlen mindig ezért bemenni a bankba

de ha vásárolsz, akkor is utalnod kell a pénzt előre (kivéve ha személyesen mész el az áruért)

ill kérhetsz sms szolgáltatást is, vagyis kapsz egy sms-t minden tranzakcióról

ez meg azért jó, mert ha eladsz, akkor utalják neked a pénzt, és azt rögtön tudni fogod hogy mikor jött meg

2011. márc. 17. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
igen, a bankba be kell menni személyesen és megigényelni a netbank hozzáférést (ill. az sms szolgáltatást)
2011. márc. 17. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!