A védőnő szerint már elég lenne ha reggel és este kapna tápszert a babám, de nem nagyon bírja ki . Hogy szoktassam át erre? Vagy adjak neki, ha jólesik?
Figyelt kérdés
6 hónapos2011. márc. 17. 10:31
11/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok: nekünk kifejezetten jót tett, hogy már csak 2x kap tápszert. Azelőtt alig tudott kakálni, magától nem is nagyon tudott. Mostmár napi 2 kaka a minimum és látszik rajta, hogy jobban érzi magát. Szerintem a tiéd is meg fogja szokni.
12/13 anonim válasza:
Én pl. 5,5 hósan kezdtem csak hozzátáplálni, és napi egy adaggal, aztán folyamatosan emeltem napi kettőre, és nemrég háromra. És most 8,5 hós, reggel és este kap tápit.
Nyugodtan adj neki ha igényli, nem kell másra hallgatni, hogy ne. Miért ne ihatna több tejet? Abba benne van minden, és ő még pici is.
3 gyerekes anyuka
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2011. márc. 17. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!