Almát hogy lehet adni babáknak? Reszelve müanyag reszelőn? Felvágva turmixolva lehet, vagy meg kell főzni, ugy turmixolni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 10:27
1/6 anonim válasza:
Szióka!
Én leginkább reszelve szoktam adni neki.Nekem üvegreszelőm van,de gondolom a műanyag is jó.
Volt ,hogy kompótnak főztem meg neki és turmixoltam,de az én babám inkább "nyersen"szereti.
2/6 anonim válasza:
Nyersen reszelve, főve turmixolva kell adni az almát.
A reszelő mindegy, hogy műanyag vagy üveg ( én az utóbbit használom) csak fém ne legyen!
3/6 A kérdező kommentje:
Nyersen turmixolni nem lehet?
2009. febr. 22. 10:51
4/6 anonim válasza:
Hát végülis lehet nyersen turmixolni, de elég nehézkes, mert az alma elég kemény. Általában reszelni szokás, a gyümölcs attól gyümölcs a baba étkezésében, hogy nyers. Ami főzve van, az főzelék. Oké, alma-alma, egyre megy, de én úgy tudom, először nyersen kell adni a gyümölcsöket.
5/6 anonim válasza:
A második vagyok.Nyersen ha turmixolod darabos maradhat a pép, és nem annyira lágy mintha reszelnéd. Kezdésnél egyértelműen reszeld!!!Ha már lesz foga és rágicsál esetleg turmixold ha már annyira szeretnéd :)
6/6 anonim válasza:
Én nyersen botmixerrel összeturmixolom, s rakom bele vagy egy kis barackot vagy banánt.Teljesen pépesre lehet így készíteni.Imádja a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!