Meddig kell turmixolni, hogyan lehet átszoktatni darabosra és mikortól?
Figyelt kérdés
11 hónapos a kisfiam,van 7 foga.Régóta rágcsál ezt-azt,de az étkezései még mindig turmixolt ételből állnak.Van,hogy el se fogadja ha darabossal próbálkozok,vagy ha meg is eszi ,akkor sokkal kevesebb után "mondja",hogy elég,mint amikor turmixolt ételt kap.Reggelire és vacsorára nem fogad el kenyeret,csak tej,vagy tápszer.Reggel egy ideig jó volt a tejbegríz,mostmár az se jó.. nemhogy vajas,vagy sajtos kenyér...
Ha teszek neki falatkákat,felcsipegeti,és két étkezés közt szívesen rágcsál kekszet,vagy gyümit,de mint írtam,jóllakni a pépektől szeret.
Sok helyen olvastam,hogy már reggelire és vacsira valamilyen kenyeret kéne kapnia...
Érdekelne,hogy másoknál hogy megy ez...
2011. ápr. 3. 11:52
1/3 anonim válasza:
én fiam 10 hós lesz, de már kb 1 hónapja v régebb óra darabosat eszik, és reggelire a cici után eszik az enyémből, v apájéból is v mindkettőnket lehúz reggelivel :) én úgy kezdtem h először csak 1-2 darabot hagytam benne majd egy picivel mindíg többet, így ma már csak krumpli törővel picit megtöröm neki a főzijét...
2/3 kisnita válasza:
Az enyém 8-9 hónaposan korától eszik darabosat. A péptől azért lakik jól mert az jobban telít. Adj neki minél többször kenyér katonákat, cikkekre vágott gyümölcsöt, sajtot, akármit és rá fog szokni ügyesen. Az én fiam egy évesen már nem is hagyta, hogy én etessem egyedül akart enni. A pépes ételek lecsúsztak neki a kanálról ezért áttértünk a villára és azzal szépen tud enni egyedül. Adj a kezébe evőeszközt hátha jobban enne ha egyedül próbálkozik.
3/3 anonim válasza:
mi is 9 hónaposak vagyunk,most kezdjük el a darabosat.eddig evett kifivéget,ilyesmit,de már csak villával töröm a hamiját.eddig tetszik neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!