Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12-18 hónapos babának mennyi...

12-18 hónapos babának mennyi és milyen ruhára, cipőre van szüksége tavaszra és nyárra?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 22:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Mivel egy ilyen idős baba már jár, ezért kell neki kényelmes tavaszi cipő és majd nyári szandál. Nem árt egy játszós és egy kimenős verzió ezekből :-) hasznos lehet a gumicsizma is bár, idén tavasszal talán nem fog annyit esni. Én amúgy játszós szandálnak csakis zártabb orrút használok nekik, mert kisebb a balesetveszély - de ez ízlés dolga :-)

Én a mostanihoz hasonló langyosuló időben hosszú ujjú bodyt használtam/használok, később rövid ujjút/ujjatlant (kb 8 db van belőle fajtánként). Kánikulában volt hogy csak egy vékonypántos rucika volt rajta összvissz, de szerettem az egybenapozókat is. Nálunk nem váltak be a póló+naci összeállítások, folyton felcsúszott a derekán, legyűrte a pelust, beakadt, lehorzsolta a hasát ha nagyon belmerült a játékba és nem vettem észre hogy kijött a derekán stb. A lányomnak sok kisruhácskája volt nyárra.

Tavasszal azért még nem árt ugye a hosszúnaci, vékonyabb, vastagabb is legyen( játszósgatya van vagy 5-6, kantáros is 3. szebb 3, orvosos 2. tréningnaci kb 6 db)... a fiam ma vastagabb harisnyában+vastagabb farmerben homokozott (1 éves)

Kellenek pulcsik (nekünk kb 6-7 ottoni/játszós, 5 kimenős és 2 orvosos van a polcon jelenleg), pólóanyagú hosszú ujjúak (6-8 db), zokni, harisnya, kissapi (fülvédős a szeleebb tavaszi időre és napkalap nyárra). Átmeneti kabát, v széldzseki is kell

nem árt ha van valami orvoshoz való szebb cucc, mindenből félrerakva pl 1 naci 1 pulcsi stb.

2011. márc. 16. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!