12-18 hónapos babának mennyi és milyen ruhára, cipőre van szüksége tavaszra és nyárra?
Mivel egy ilyen idős baba már jár, ezért kell neki kényelmes tavaszi cipő és majd nyári szandál. Nem árt egy játszós és egy kimenős verzió ezekből :-) hasznos lehet a gumicsizma is bár, idén tavasszal talán nem fog annyit esni. Én amúgy játszós szandálnak csakis zártabb orrút használok nekik, mert kisebb a balesetveszély - de ez ízlés dolga :-)
Én a mostanihoz hasonló langyosuló időben hosszú ujjú bodyt használtam/használok, később rövid ujjút/ujjatlant (kb 8 db van belőle fajtánként). Kánikulában volt hogy csak egy vékonypántos rucika volt rajta összvissz, de szerettem az egybenapozókat is. Nálunk nem váltak be a póló+naci összeállítások, folyton felcsúszott a derekán, legyűrte a pelust, beakadt, lehorzsolta a hasát ha nagyon belmerült a játékba és nem vettem észre hogy kijött a derekán stb. A lányomnak sok kisruhácskája volt nyárra.
Tavasszal azért még nem árt ugye a hosszúnaci, vékonyabb, vastagabb is legyen( játszósgatya van vagy 5-6, kantáros is 3. szebb 3, orvosos 2. tréningnaci kb 6 db)... a fiam ma vastagabb harisnyában+vastagabb farmerben homokozott (1 éves)
Kellenek pulcsik (nekünk kb 6-7 ottoni/játszós, 5 kimenős és 2 orvosos van a polcon jelenleg), pólóanyagú hosszú ujjúak (6-8 db), zokni, harisnya, kissapi (fülvédős a szeleebb tavaszi időre és napkalap nyárra). Átmeneti kabát, v széldzseki is kell
nem árt ha van valami orvoshoz való szebb cucc, mindenből félrerakva pl 1 naci 1 pulcsi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!