Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gonodltok erről a babakocs...

Mit gonodltok erről a babakocsiról? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
Már tegnap írtam erről,csak nem volt jó a link.Majd talán most..:) [link]
2011. márc. 13. 20:36
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Te meg drágám a sorsod!Isten nem ver bottal!Ritka kígyó egy fehér(?)népség vagy!

Más "kárán " örvendezel?Te is megkapod,ne aggódj!

Egyébként meg nincs jobb dolgod,mint lejáratod itt magad?

Vannak itt értelmes hozzászólók akik segítő szándékkal kommentelték a kérdésemet,miért kell iderondítanod a "szemtelenségeddel"?

2011. márc. 16. 15:43
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd meg a kocsit, és mond anyósodnak hogy a barátnőidtől kaptad, és majd váltva használod őket!Ha anyósék felé jársz az tőle kapottba viszed a lányod, amúgy meg a chipolinoba! Más ötletem nincs!Én is épp kocsivásárlás előtt állok, csak fiúsat szeretnék!Én ezt tenném a helyedbe!
2011. márc. 16. 17:25
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,nagyon aranyos vagy hogy segíteni próbálsz:)
2011. márc. 16. 19:07
 24/24 anonim válasza:
Az első vagyok. Igen ismerem. Nővéremnek is ilyenje volt, és nagyon hamar kinőtte az unokahúgom. Megvették jó pénzért pár hónapig használták, de vehettek egy újat egy nagyobbat mert egyszerűen nem érezte jól benne magát a baba. Állandón sírt, meg nyöszörgött. Nem tudott csinálni semmit, és ő ráadásul tél előtt született és télen meg végképp nem tudott benne elleni, és nem is volt dundi baba...ajánlom figyelmedbe az ilyen kocsikat:(még ma is használják, mert lett még egy unokahúgom) [link]
2011. márc. 20. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!