Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gonodltok erről a babakocs...

Mit gonodltok erről a babakocsiról? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
Már tegnap írtam erről,csak nem volt jó a link.Majd talán most..:) [link]
2011. márc. 13. 20:36
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Nem mondhatnám.. Nem bele szólni akarok, de ezt a gyerek hamar kinövi.. De..ez csak egy vélemény..
2011. márc. 13. 20:42
 2/24 A kérdező kommentje:
Miért növi ki hamar?Ismered a kocsit?
2011. márc. 13. 20:45
 3/24 anonim ***** válasza:

Az eladó is azt írja, hogy 4 hónapig használta és kinőtték.

Mi ezt még most is használjuk (14 hónapos) és nagyon meg vagyok vele elégedve, semmi baja és szerintem megéri az árát. Nem mellesleg van hozzá hordozó, lábzsák, vízszintesig dönthető és jó széles.

[link]

ajánlom

2011. márc. 13. 20:50
 4/24 anonim ***** válasza:
Én nem t'om,de ezen mit nő ki???????????Szerintem megéri azt a 20-ast!!!Én tuti megvenném!Lehet,h csak azért használták 4 hót,m az a baba nem szerette,nekünk is a 2. babakocsi jött be a picimnek.
2011. márc. 13. 21:13
 5/24 A kérdező kommentje:
Én kérdeztem,hogy miért csak 4 hónapot használták,és azért mert a kislánya megtanúlt járni és többet nem űlt bele a kocsiba.Ja,és elmúlt egy éves a kisgyerek mikor megvették ezt a kocsit újonnan.Csak kíváncsi voltam a véleményetekre.Köszi
2011. márc. 13. 21:18
 6/24 anonim ***** válasza:

Szia!!

Nekem Chipolino Ultrám volt!

Kb. 1 hete adtam el 25ezer ft.-ért!

Szerintem jó kocsi,kinőni biztos nem lehet,mert hatalmas járgány,de annyi hátránya viszont van,ha szemből tolod a kocsit...mivel a bolygókerekek közelebb vannak 1máshoz,és ráadásul duplák,így én folyton belerugtam a kerekekbe,ez kicsit kellemetlen...:( Továbbá ismételten ha szemből tolod,nem lehet megbillenteni a kocsit. pl. patkánál,csak ha rálépsz,a lábtartóra...

Számomra ezek elég zavaróak voltak,de ezeket leszámítva jó kis kocsi!

Ha van kérdésed a kocsival kapcsolatban,nyugodtan tedd fel!!;)

2011. márc. 13. 22:24
 7/24 anonim ***** válasza:

nekem nagyon szimpi kocsi.

nagy, tágas, strapabírónak tűnik

ennyit sztem megér....

2011. márc. 13. 23:39
 8/24 anonim ***** válasza:

Nekem az ugrott be első ránézésre a hirdetésre, hogy újszerű, de nem saját képet tesz be...miért?

No meg hány kilós a kocsi, mert ha lépcsőzöl és/vagy tömegközlekedsz messze nem mindegy mekkorát kell emelned cipelned.

2011. márc. 15. 13:59
 9/24 A kérdező kommentje:

Kötekedni akarsz?Kérésre képet küld.Mit ingerled a népet?Unatkozol?

Véleményt kértem,nem pattogást!

2011. márc. 15. 14:45
 10/24 anonim ***** válasza:

off.

azért nem ad be saját képet,mert a nagy felbontást nem engedi feltölteni.Emailben pedig el tudja küldeni.Én is így adtam el a régi babakocsinkat.

Az érintett babakocsiról nincs saját véleményem,de 20e.az nekem nem tűnik soknak.

2011. márc. 15. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!