Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gonodltok erről a babakocs...

Mit gonodltok erről a babakocsiról? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
Már tegnap írtam erről,csak nem volt jó a link.Majd talán most..:) [link]
2011. márc. 13. 20:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Itt vadonatúj babakocsikat tudsz rendelni nagyon nagy választékban és hihetetlenül olcsón! Ráadásul ingyenes kiszállítással. Én innen fogok venni, ez már biztos:

[link]

2011. márc. 15. 20:12
 12/24 anonim ***** válasza:
Ennyiért simán megéri!!Szerintem jó kis kocsi ez!!!Dönthető, téliesíthető, modern változat, könnyű is, !Szerintem menj rá!
2011. márc. 15. 21:01
 13/24 anonim ***** válasza:

most néztem utána, és nagyon jókat írnak erről a kocsiról!!Ez alapból majd 50ezres kocsi!!!

Ennyiért vedd meg!!!

2011. márc. 15. 21:04
 14/24 A kérdező kommentje:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,sírok!!!

Anyósóm beállított tegnap egy babakocsival!

Végem!Szét vág az ideg!Én nagyon szerettem volna ezt a kocsit,de most hogy vegyem meg?egy életre megharagúdna,hogy nem az ő ajándékát használom!Miért nem kérdezett?Miért lő túl mindig a célon?Nem hiszem el!!!!!!!!

Lányok, tietek a pálya ha kell valakinek!Ennyiért tényleg megéri!

Sajnos ezt most a drága meme megoldotta!

Addig vaciláltam!

Köszi a segítséget!Tényleg jó kis kocsi(lettvolna)

2011. márc. 16. 08:03
 15/24 anonim ***** válasza:

Már bocs, de nem pattogtam...de a megjegyzésed minősít téged!!!

MEGÍRTAM, hogy nézd meg jól hogy kell-e cipelni, mert súlyt sem ír, de látom neked tetszik akkor mi a francnak kérdezed meg, ha a válaszok nem tetszenek! Ostoba némber!

Csak az a jó ha ajnároznak? Istenem de sok idióta él a földön!

2011. márc. 16. 09:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Mi minősít engem?Olvasd vissza a kommentedet!Csak nevetni tudok rajtad hogy ilyen hamar kijössz a béketűrésedből:))
2011. márc. 16. 09:41
 17/24 anonim ***** válasza:
Anyós által vett babakocsi legalább jó,tetszik?Szegénykém ha nem is tetszik gáz az ilyen!
2011. márc. 16. 15:01
 18/24 A kérdező kommentje:

Hát,hogy őszinte legyek...nem!

Jó,a célnak megfelel,de annyira beleszerettem ebbe a Chippolinoba:S

Nem tehetem meg vele,hogy veszek egy másikat,hisz 3 utcára lakik,és minden nap találkozunk...

Ngyon szomorú vagyok!

Szegény csajjal már szinte lefxáltam,most meg le kellett mondanom.

2011. márc. 16. 15:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz!Esetleg annyit megpróbálhatsz,h azt mondod,h a kapott kocsiba vmiért nincs meg a gyerek,eladod és megveszed a kiszemeltet,ami nekem is nagyon tetszik!
2011. márc. 16. 15:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Megérdemled az anyósodat :)
2011. márc. 16. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!