Mennyi volt a legtöbb nap amíg nem kakilt 5 hónapos babátok? És mi segített?
Figyelt kérdés
Mi a 6. napnál tartunk és semmi, kapott őszit a szopi mellé, cukros kamillateát, laevlacot, glicerines kúpot, igaz ezt a kettőt egy órája.2009. febr. 20. 20:11
1/8 anonim válasza:
hát ha a glicerines kúp nem segít, akkor már csak a beöntés, én nem hagyom, hogy a gyerek két napnál tovább ne kakiljon, akkor a kúp 5 perc alatt segít. A fiam már egy éves a pattogatott kukorica meghajtja, szóval, ha nem megy csak csinálok egy kis adaggal és megy a dolog, de ezt csak mostanában tapasztaltam ki, előtte kúp volt, és soha nem hagytam ennyit kínlódni, de a beöntés mindenképp segít, ha más nem.
2/8 A kérdező kommentje:
Nekünk most van másodszor, múlt héten 5 nap után magától jött. Még bízom a glicerines kúpban.
2009. febr. 20. 20:24
3/8 anonim válasza:
Nekünk az infakolt hozta meg a "napi termést". ha 2 napig nincs kaka, szoktam neki adni, mert ilyenkorra már nagyon fájdította a pociját. Infakol után 30 percre van is egy szép nagy adag..:) Igaz, ezt még az elején csinálta, már már nem kell használnom. 7 és fél hónapos manó anyukája
4/8 anonim válasza:
Nagyon nehéz. Mi is ezzel kinlódunk.
Három orvos három félét mondott. Leírom hátha segít:
1. Adjam fél kúpot, nem szokik hozzá. (persze a betegtájékoztatón nem ez van)
2. Ne adjam be a kúpot csak félig és hagyjam hogy a baba nyomja ki
3.Ne adjak kúpot mert akár örökre szorulásos lesz. Adjam inkább a Duphalac szirupot.
+ 1 a védőnő: Cukros kamilla tea.
+ az ismerősöktől kapott tanácsok: Hőmérő (kilyukaszthatod a végbelét én nem merem használni)
Na mi arra döntöttünk hogy felváltva alkalmazzuk.
Ui: a szilvapépet próbáltad már? Bár nem tudom hogy hány hónapos kortól lehet.
Kitartást a szomszédban a kisfiú 16 napig nem kakált és semmi baja nem volt. De ezt nem kívánom senkinek.
5/8 anonim válasza:
Ha csak szopik a pici,akkor az se baj,ha minden pelus kakis,meg az sem,ha egy hétig nincs széklete.Nekem is ez volt a szintén 5 hós lányommal,és 7 nap után "kárpótolt" :) Ha csak szopik akkor nem lehet szorulása!!! Minden jót!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!
2009. febr. 20. 21:43
7/8 anonim válasza:
5 hónapos kislányom 3 hónapos kora óta 13(!) naponta kakil. Hiába próbálkozom bármivel: tömény cukros kamilla, kúp, hőmérő. Vittem orvoshoz is, de az orvos szerint csak mindent hasznosít. A pocija puha, mindig jókedvű, jól fejlődik. (a 13. napon persze "úszunk" a kakiban.)
8/8 anonim válasza:
5 nap nálam a maximum.De csak anyatejeseknél szabad hagyni.Ők hasznosítják az összes tejet. A szilva valóban hatásos.A kúpot nézd meg nem e nyomta ki és azért nem hgasznál. Mi már jártunk így.Akkor próbáld újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!