Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátoknak mi jött be jobban,...

Babátoknak mi jött be jobban, mózes vagy hordozó?

Figyelt kérdés
Babakocsival való használat során.
2011. márc. 12. 22:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Csak a hordozó. Ordított a mózesben az első perctől kezdve. Csak a hordozóban tudtam sétáltatni. (rá lehet kapcsolni a babakocsira)
2011. ápr. 15. 22:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Mózes. sokszor amikor becipzároztam a mózest és mentünk ki télen, már durmolt is a lelkem. egészen 6 hónapos koráig használtuk, mivel korababa volt, így ugye akkorra nőtte ki.és akkor már emeltünk a kocsin mert nem volt nyugta a mózesben.
2011. ápr. 15. 22:38
 13/20 anonim ***** válasza:
5 hónapos koráig a mózes.
2011. ápr. 16. 07:13
 14/20 anonim ***** válasza:

3hós, de utál vízszintesen lenne:(

Vagy hordozó, amiből lát is valamit, vagy a mózesbe a feje alá valami, hogy lásson mindent:)

Tudom nem jó a gerincének még, de ha egyszerűn üvölt benne...

2011. ápr. 16. 13:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Egy éves lesz a lányom (81cm, 10,4 kg), de még mindig a matrixban utazik, ha kocsival megyünk reggel vagy este, ha álmos, vagy hosszabb ideig kocsizunk, fél óra múlva átkérezkedik az ülésből. A matrix olyan mint egy mózes, de hordozó is. Dönthető, de mi viszintesen kötöttük be az autóba. A babakocsiban 3,5 hós korában kiabált, ha nem kötöttem be, kinyomta magát, felült, úgyhogy ott döntve használtuk 7 hós koráig(amig elaludt), azóta a sportrészt. MÓZES PÁRTI VAGYOK. Mi sokat vagyunk úton. Mivel még egyke a picikénk, most 2 babaülés van az autóban:).
2011. ápr. 16. 18:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A kérdésre válaszolva, amíg lehet, addig mózes, télen főleg!
2011. ápr. 16. 18:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Off: kedves utolso, tudnal egy linket kuldeni errol a tipusrol? Nagyon kenyelmesnek hangzik, utazashoz, a mien gyuloli a hordozot sajnos es latszolag is nagyon kenyelmetlennek tunik.
2011. ápr. 16. 21:24
 18/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Úgy döntöttünk veszünk mózest!

A jané matrix-os nak üzenem, hogy Vigyázzatok vele! Az adac teszten megbukott :(((( Igaz itt fekve tesztelték, nem tudom, ülve mi a helyzet.

http://www.youtube.com/watch?v=CVjPLwZ_gmE

2011. ápr. 16. 23:01
 19/20 anonim ***** válasza:
hordozó, babkocsi, kenguru, kéz
2011. ápr. 17. 00:18
 20/20 anonim ***** válasza:
egyik gyerekem sem maradt meg vízszintesen 4 hós kora után, a mózes tök felesleges
2011. ápr. 17. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!