Babátoknak mi jött be jobban, mózes vagy hordozó?
Figyelt kérdés
Babakocsival való használat során.2011. márc. 12. 22:37
2/20 anonim válasza:
Egyértelműen a hordozó. Babakocsiba most már csak szökőévben egyszer teszem.
3/20 anonim válasza:
Csak mózesünk van, de ha hordozó is lett volna, akkor is a mózesbe raktam volna. Szerintem "egészségesebb".
Mikor autóval mentünk valahova, sajnáltam a hordozóban!
4/20 anonim válasza:
Azt hiszem, félreértettem a kérdést, ezerbocs...:-)
5/20 anonim válasza:
Mózes!!!!De mikor már a mózesben nem maradt meg(4-5 hónapos),de még nem lehetett a sportba tenni,akkor meg a hordozót használtuk sétához,a babakocsin.
6/20 anonim válasza:
Mózes egyértelműen! Én is annyira sajnálom, mikor a hordozóba kell tenni, ha autózunk, annyira kényelmetlen neki, látszik. Szegény sír is egy darabig, de ugye az autózás hatására hamar elbóbiskol:)
7/20 anonim válasza:
A nagyobb lányomnak a mózes, csak beleraktam és már aludt is. A kisebb utálja, ha sétálni indulunk akkor tudja az egész falu úgy üvölt a gyerek. A hordozóban nem sír, de abban csak nem hagyhatom órákon át.
10/20 anonim válasza:
Én egyiket se használtam. A babakocsi elég magában is sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!