Kinek melyik fajta tejpép vált be legjobban?
Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 11:11
11/13 anonim válasza:
a 11.31 vagyok ,mi a -Mildibét esszük és amikor elkészítem olyan túrószerü az állaga !!
de jó igy megeszi a kicsikém ,a folyósat nem ette!! üdv
12/13 A kérdező kommentje:
Látom valaki megint unatkozik:(, csak tudnám mért fáj neki, hogy pépet kap a babánk...vagy mi a baja a válaszokkal??? Nyugodtan leírhatod mi nem tetszik...
2009. febr. 20. 12:19
13/13 anonim válasza:
Az én kicsikém hippeset imádja abból mindegy melyik...csak drága akkor veszünk ha le van árazva...amugy a dm-essel nekem az a bajom h mire e feléig elérünk folyóssá válik az egész...amugy az is jó...most próbáltuk a rossmanosat babydream-ot az in nagyon jó...hasonló mint a hippes...állaga is nagyon jó..
most viszont a rossmannban le van árazva a hippes 399-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!