Kinek melyik fajta tejpép vált be legjobban?
Szia!
Én nemrég vettem neki a dm-be babylove-os vaníliás tejpépet azt szereti nagyon, meg a Milupa vaníliásat is. Aztán majd próbálgatunk még, fő a változatosság. Csak mondjuk a dm-es lényegesen olcsóbb és szerintem az is megfelelő. Amúgy minden baba más nekem a védőnő mondta, hogy nem mindegyik baba szereti a tejpépeket, úgyhogy kisérletezni kell.
Üdv.
Dm- ben lehet kapni, Mildipép a fiam naon szereti és olcsó is!!
üdv
Milupa vaníliás, hipp natúr gríz és hipp banán-őszibarack. Imádja őket mai napig.
9 hónapos
Utolsónak: A Hipp natúr gríz 4 hós kortól van, mi azt esszük.
Első voltam.
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó válaszolónak: igen lehet, a Milupának, Hippnek, Mildipépnek, Dm-esnek...is van olyan tejpépe, ami 4 hótól adható. Ezek nem feltétlen HA-sok, de szerintem nyugodtan adhatod neki. A rizs alapúak glutén mentesek, ha esetleg ez aggaszt, de ezek a dolgok többnyire felvannak tüntetve a dobozon.
Mi eddig csak a Hippeset próbáltuk, csak drága és szeretnék másikat is kóstoltatni vele, ezért érdeklődöm. Hallottam, hogy van amelyik csomósodik, vagy nagyon folyékony...ha valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai, légyszi írja le:) Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!