Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek melyik fajta tejpép...

Kinek melyik fajta tejpép vált be legjobban?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 11:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Mi a natúr grízzel próbálkozunk (Hipp), azt szereti a kicsi. Legközelebb a vaníliás Milupát(?) fogjuk kipróbálni, sokan dicsérik.
2009. febr. 20. 11:16
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én nemrég vettem neki a dm-be babylove-os vaníliás tejpépet azt szereti nagyon, meg a Milupa vaníliásat is. Aztán majd próbálgatunk még, fő a változatosság. Csak mondjuk a dm-es lényegesen olcsóbb és szerintem az is megfelelő. Amúgy minden baba más nekem a védőnő mondta, hogy nem mindegyik baba szereti a tejpépeket, úgyhogy kisérletezni kell.

Üdv.

2009. febr. 20. 11:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Dm- ben lehet kapni, Mildipép a fiam naon szereti és olcsó is!!

üdv

2009. febr. 20. 11:31
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi de megirnátok mekkora a babátok?!Az én babám lassan 5 hos de én eddig csak milupa ha-s vaniliás tejpépet adtam neki de nem tetszett neki,van még ithon milupa ha-s rizspép is most azt fogjuk megkostolni de kaptam hippes öszibarackos és natur grizpépet is ezeket is adhatom már?Ti milyen vaniliásat adtok ha-st?
2009. febr. 20. 11:33
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Milupa vaníliás, hipp natúr gríz és hipp banán-őszibarack. Imádja őket mai napig.

9 hónapos

2009. febr. 20. 11:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: A Hipp natúr gríz 4 hós kortól van, mi azt esszük.

Első voltam.

2009. febr. 20. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Első vagyok ismét, azóta már írtak, így az utolsó előttinek gondoltam. :)
2009. febr. 20. 11:48
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az utolsó válaszolónak: igen lehet, a Milupának, Hippnek, Mildipépnek, Dm-esnek...is van olyan tejpépe, ami 4 hótól adható. Ezek nem feltétlen HA-sok, de szerintem nyugodtan adhatod neki. A rizs alapúak glutén mentesek, ha esetleg ez aggaszt, de ezek a dolgok többnyire felvannak tüntetve a dobozon.

Mi eddig csak a Hippeset próbáltuk, csak drága és szeretnék másikat is kóstoltatni vele, ezért érdeklődöm. Hallottam, hogy van amelyik csomósodik, vagy nagyon folyékony...ha valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai, légyszi írja le:) Köszönöm!

2009. febr. 20. 11:48
 9/13 A kérdező kommentje:
Pontosítanék: a 11:33 -as válaszolónak.
2009. febr. 20. 11:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon köszi,a kérdezönek is!Amit mi probáltunk millupa ha-s vaniliás az pár perc alatt nagyon folyos lett,szinte még alig kezdtük enni már olyan volt mint a tápszer.
2009. febr. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!