Melyik fajta tejpép nem lessz ilyen folyos állagu 5 perc utánn? A millupa ha-s vaniliásat és a rizspépet probáltam idáig de mindkettö 5 perc alatt nagyon hig lett, a fiam 5 hos és még csak most kostolgatjuk de folyosan már nem kéri!
Figyelt kérdés
2009. márc. 3. 08:46
1/7 anonim válasza:
szia
mi is milupázunk, érdekes, nekem meg nagyon hamar sűrűsődik.
:S
2/7 anonim válasza:
mi a gyümölcsös Jó éjszakát esszük, az se lesz folyós... biztos, hoyg jó a szavatossága?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen 2010valameddig jo 1 honapja sincs hogy kiváltottam és pár napja bontottam ki.
2009. márc. 3. 08:55
4/7 anonim válasza:
mi hippes gyümölcsöset eszünk, de az inkább sűrűsödik ahogy hűl. Próbáld meg, hogy keversz bele gyümölcspépet esetleg. Én azzal szoktam csinálni, mert úgy szereti. az még inkább sűrít rajta.
5/7 anonim válasza:
Én is épp az ellenkezőjét tapasztaltam a Milupával, h' hamar besűrűsödik, és mindig több vizet melegítek, h' után tudjam higítani, mert az enyém meg sűrűn nem eszi meg. Te is vízzel csinálod?
6/7 anonim válasza:
Nekem is folyós lesz,de a Milupa+Nestlé babajoghurt és a Kecskeméti brokkolis kaja is.
7/7 anonim válasza:
Én is azon gondolkodom hogy váltok, holnap úgyis megyek gyerekorvoshoz és rákérdezek. Mi Milupát kaptunk HA, és nagyon folyós, sűrűbbre készítem és mégis, így a baba nem eszi meg. Próbáltam a dobozon előírt adagot készíteni, de nem jártam sikerrel, nagyon folyós. 2010ig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!