Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak dohanyoztok?

Anyukak dohanyoztok?

Figyelt kérdés
5 honapos a kisfiam,es sajnos visszaszoktam :(((
2011. márc. 11. 15:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Az igaszság aaaz, hogy én szerettem dohányozni!!

Nagyon ritkán gyújtok rá csak társaságba, de bármikor vissza tudnék szokni. Terhességem előtt abbahagytam a dohányzást, már 2 és fél éve ennek (napi fél-egy doboz/nap).

Régen fel sem tűnt, hogy milyen bűdős a szám és a kezem tőle. Most viszont úgy gondolom, hogy a kisfiam ennél többet érdemel. Arról nem is beszélve, hogy a cigi árán inkább veszek neki valamit!

2011. márc. 11. 22:14
 22/24 csill79 ***** válasza:
Kérdező,Te szoptatsz?Nem ítélkezem,csak kérdezem!
2011. márc. 11. 23:47
 23/24 A kérdező kommentje:

Hat koszonom a valaszokat!Azt hittem nagyban le leszek itt hurrogva.

Egyaltalan nem akartam visszaszokni,de gyenge voltam,csakis az en hibam.

Nem,mar nem szoptatok kedves utolso...ha tudtam volna meg szoptatni,nem szokok vissza(legalabbis mig szopik).

Sajnos napi fel csomag siman elmegy,foleg este jon ram nagyon a dohanyozhatnek,napkozben elvagyok.Az utcan soha nem gyujtok ra,foleg ha a babammal vagyok.A csaladtagok(kiveve a ferjemet) meg nem is tudjak,hogy ismet dohanyzom...asszem leszednek a fejemet :(

2011. márc. 12. 07:14
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem szoktam vissza, de néha társaságban rágyújtok, akkor jól is esik, de hétköznap egyáltalán nem kívánom, sőt nagyon zavar a cigifüst és a cigiszag.

10 évig dohányoztam, már 3 hós terhes voltam, mire nagy nehezen sikerült leszoknom. 2 éves volt a nagyfiam, amikor először rágyújtottam, akkor is csak szórakozás közben.

Aztán terhes lettem a kicsivel és újabb 2 évig nem gyújtottam rá.

Nagyon gáznak tartom, mikor kicsi gyerekek mellett dohányoznak, főleg egy anya! Még ha nem is közvetlenül rá fújja a füstöt, de a cigiszagú kezével simogatja, a szájával puszilgatja és a füsttől átitatott ruhájához bújik a gyerek, szóval ez nem szép dolog, szerintem.

És ezt nem mint nem dohányzó=hozzá nem értő mondom, hanem mint egy 10 évig kőkemény cigifüggő, aki alig tudott leszokni!

2011. márc. 12. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!