17,5 hónapos a fiam, és a + teszt óta nem gyújtottam rá. Azóta Apa is leszokott, december óta nem cigizik, előtte is már csak a munkahelyén cigizett...
2011. márc. 11. 15:02
2/24 Tóth Bernadett2 válasza:
Nekem erős a késztetés néha, de 1,5 hós a babám, szopik, nem akarom mérgezni. Nem is akarok visszaszokni, de néha nehéz.
2011. márc. 11. 15:04
3/24 A kérdező kommentje:
Engem sajnos a sok stressz es a magany szoktatott vissza!
A ferjem kulfoldon dolgozik,egyedul vagyok a babammal ejjel-nappal,es hat nem konnyu.Annyira nem akartam visszaszokni :(
2011. márc. 11. 15:07
4/24 anonim válasza:
Én a tervezett teherbeesés előtt 3 hónappal hagytam abba a cigit a fogamzásgátlóval egy napon. Azóta a fiam 2,5 éves és úton a tesó is. Az eltelt időben csak 1x gyújtottam rá az érettségi találkozón, de akkor olyan rosszul lettem, hogy azóta nem is kívánom.
2011. márc. 11. 15:08
5/24 anonim válasza:
En nem. Egy szalat sem szivtam el eletemben. Apukam cigizett, es ugy megutaltam, hogy meg kivancsi sem voltam ra, hogy milyen.
2011. márc. 11. 15:10
6/24 anonim válasza:
A pozitív teszt után letettem, sajnos mikor a lányom 6 hónapos lett visszaszoktam. Már rég nem szoptattam és én is egyedül vagyok reggeltől estig a gyerekkel. De csak kint az udvaron , otthon , utcán, nyilvános helyen soha nem gyújtok rá, és főleg akkor nem ha a gyerekkel együtt vagyok valahol. Most már 1 éves.
2011. márc. 11. 15:15
7/24 anonim válasza:
Nem. Pedig sokat vagyunk mi is egyedül és nagyon rossz teljesen egyedül megoldani minden feladatot, de apa utálja a cigit, mindig is utálta így nem szokok vissza inkább. (2 kicsink van fiatal koromban cigiztem, jó nem olyan sokat napi 4-5 szálat de akkor is) aztán terhesség előtt letettem, majd terhes voltam szoptattam, ismét terhes voltam, ismét szoptattam, most már nem szoptatok, de el se tudom képzelni hogy a fiam lásson rágyújtani...
2011. márc. 11. 15:16
8/24 anonim válasza:
Szia!
Én nem dohányzom, pedig egyedül vagyok a babámmal egész nap, sokszor hétvégén is mert a párom sokat dolgozik.
A kislányom nem éppen egy mintagyerek nagyon eleven sokat kell vele foglalkozni és 5 10 percig van csak el a játékokkal,szóval stressz az van éppen elég.De nem is gondoltam arra, hogy rá kéne gyújtanom,meg úgye szopizunk még.
6 hós baba mamija
2011. márc. 11. 15:19
9/24 anonim válasza:
Mi hatan vagyunk tesók, de amikor még kis babák voltunk nem dohányzott az anyukánk. Mióta nagyobbak vagyunk folyamatosan napi 2-3dobozzal elszív, mikor legkisebbünk elkezdte az ovit vissza szokott és akkor mi is szívtuk a cigijét, próbáltuk leszoktatni de nem lehetettt mert nagyon kiakadt.
18L
2011. márc. 11. 15:32
10/24 anonim válasza:
Kislányomnál mikor megtudtam,hogy terhes lettem leraktam ,egyik napról a másikra.Még nem volt tervezett baba csak jött.Mikor megszületett 7 hónapos korába visszaszoktam.Apa nem dohányzik mérges is volt.8 év elteltével terveztük a második babát ,a teherbeesés elötte 3 hónappal már,nem szívtam.20 hónapos a kisfiam és már remélem nem is szokok vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!