Szalalkális babapiskótát (házi készítésűt) mikor adtatok a babátoknak?
Figyelt kérdés
Csak mert a szalalkáli felfújja a tésztát, de nem marad benne a tésztában, ezért kérdezem.2011. márc. 11. 14:05
1/1 anonim válasza:
Szia! A másik kérdésednél már válaszoltam. Csak a termelt gáz nem marad benne a tésztában, maga az anyag ott marad, ami káros egy ilyen pici szervezetnek.
Én inkább élesztős tésztákkal próbálkoznék, mert az mégis természetes anyag és még életfontosságú vitaminok is vannak benne.:)
Egyébként mi cukrászok nem teszünk szalalkálit a babapiskótába.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!