Kedves Anyukák! 8 és fél hónapos kisfiatoknak mennyi a súlya?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 15:08
3/14 anonim válasza:
8 hónaposan 9800 gramm volt kisfiam, 9 hónaposan 9700 gramm, tehát fogyott 10 dekát egy hónap alatt.
De ekkor tanult meg mászni, rendesen ülni, és elkezdett a bútorokba kapaszkodva közlekedni is, tehát rengeteget mozgott.
5/14 A kérdező kommentje:
Az enyém 8200,jan elején 8700 volt,utána influenza meg fogzás és itt tartunk.Mit csináltam rosszul?Rengeteget mozog és alig alszik nappal 2 órát.
2011. márc. 9. 15:33
6/14 anonim válasza:
Egy hete volt 8800 gr. Ne aggódj teljesen normális a babád súlya.
3 gyerekes anyuka
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Úgy érzem rossz anya vagyok,hogy nem fejlődik a gyerekem,pedig nem első baba és úgy éreztem mindent megteszek,de most kiderült,hogy mégse...
2011. márc. 9. 16:32
8/14 anonim válasza:
9 hós státuszon volt 9900 gr, és 76 cm, barátnőm kisfia v(egyidősek) 7800gr, és 73 cm. Mindkettőre azt mondták, tökéletes. Szerintem jó súlyba vagytok.
ja, és a fiam 3 hónap alatt csak 800 gr hízott, mert elkezdett mászni, felülni, felállni. De ez így normális.Szó szerint egy pillanatra nem áll meg, ha nem alszik :-)
9/14 anonim válasza:
utolsó vagyok, nem tudom anyatejes e, mert nem lehet hogy kevesebb lett a tejed ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!