Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idos koraban kezdte...

Mennyi idos koraban kezdte nezegetni a kezeit a kisbabad?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Másfél hónaposan. De nem tartott sokáig néhányszor megnézte örült neki aztán ennyi. 2 hósan már ha oda érintettem tárgyakat akkor megfogta és 3 hósn már nyúlt a tárgyak felé.
2011. márc. 8. 09:44
 2/9 anonim ***** válasza:
2 hónaposan a kezeit,3.5 hónaposan a lábait.
2011. márc. 8. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Soha :) Már aggódtam, de egyszerűen nem érdekelte :)
2011. márc. 8. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Én pont a napokban vettem észre, hogy nézegeti, azt hittem én is, hogy ez nálunk kimarad, de ami késik nem múlik. :) Fél éves a Kicsim!
2011. márc. 8. 10:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Hosszasan 3 hós korában nézegette. (a lábait is fürdés előtt)
2011. márc. 8. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam sem nezegette soha es en is aggodtam. Fogni kb. 3 honapos kora korul kezdett de sosem nezegette a kezeit pedig mar 13 honapos. :)
2011. márc. 8. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 2.5-3 hónaposan nézegette a kezét párszor de nem nagyon érdekelte a dolog.Most 6 hónapos és alvás után vgy ha leveszem a kesztyűjét az az első neki,hogy "megszámolja" az ujjacskáit:) A lábait igazán most fedezte fel,mert most már a szájába tudja tenni:))
2011. márc. 8. 12:03
 8/9 csill79 ***** válasza:
4 hósan,már kezdtem aggódni,de felesleges:)
2011. márc. 8. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam se nézegette soha a kezét, ő csak tömte a szájába, ha kellett, ha nem.
2011. márc. 8. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!