Hány hónapos kortól eszi a babátok azt, amit ti? Mikor kezdtétek nála a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 10:59
1/4 anonim válasza:
6 hónaposan kezdtem hozzátáplálni, kb egy éves kora után ette, azt amit mi, kivéve a tejet.
2/4 anonim válasza:
4hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, és 1éves kora után mindent adtam neki,kivéve epret és málnát azt csak most kapott lekvár formájában, majd nyáron kap egészben, tejet 1éves kora óta iszik minden reggel, most 18hónapos.
3/4 anonim válasza:
4 hónapósan kezdtem a hozzátáplálást és 10 hónapós korátol azt eszik amit mit, persze vigyázok mert vannak olyan dolgok a mit nem ehet.most 1 éves
4/4 A kérdező kommentje:
éppen erre voltam kíváncsi, hogy persze az apró magvas, fehérjés, tejes dolgokat később, de ezenkívül jóformán mindent ehet egy 10 hó körüli baba. legalábbis papíron. Sokaktól olvastam, ill. több védőnőtől hallottam, hogy 10 hótól mehet a gulyás is (persze mondjuk bab nélkül), és a többi étel is. még várok azért válaszokat, kinél hogy alakult :)
2011. márc. 7. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!