Hogyan kell használni a fürdetőkrémet? Fürdés előtt és után is be kell kenni a babát? És a babaolajat?
Én a kezemben oldom fel a krémet kis vízben, olyan tejföl szerűre.Aztán bekenem vele a gyereket és kisvártatva lemosom.
Nagyon száraz a bőre.
én is ezt használtam, mikor nagyon száraz volt a bőrőm egy kezelésből kifolyólag.A Bőrgyógyász azt mondta, hogy univerzális, nyugodtan lehet krémként és fürdetőként, mosdókenőcsként is lehet használni.Nagyszerűen hidratál, de nem zsíros, vagy nehezen felszívódó.
Én még ezt nem is hallottam, hogy nem jó, ha vízben oldjuk fel... Mondjuk lehet, hogy ekcémánál valóban a hidratáltsága miatt mondta a bőrgyógyász, de fürödni szerintem úgy is ugyanolyan. Szóval nekünk a védőnő ajánlotta, hogy kis vízbe tegyük bele és mikróban forraljuk fel. Én aventes poharat használtam, abba víz meg a fürdetőkrém és addig volt bent, amíg teljesen fel nem oldódott ez kb. 1 perc volt. Majd ezt öntöttem bele a kiskád vízbe. (persze utána megint megnéztem a hőmérsékletét a víznek, nehogy forró legyen)
De mióta a nagykádban fürdik, azóta simán úgy használjuk, mint mi a tusfürdőt: bekenem vele és lemosom. Már ő is keni a hasát és fürdik vele :o)
Olajat nem használtunk sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!