Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a fürdetőkrémet? Fürdés előtt és után is be kell kenni a babát? És a babaolajat?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én a kezemben oldom fel a krémet kis vízben, olyan tejföl szerűre.Aztán bekenem vele a gyereket és kisvártatva lemosom.

Nagyon száraz a bőre.

én is ezt használtam, mikor nagyon száraz volt a bőrőm egy kezelésből kifolyólag.A Bőrgyógyász azt mondta, hogy univerzális, nyugodtan lehet krémként és fürdetőként, mosdókenőcsként is lehet használni.Nagyszerűen hidratál, de nem zsíros, vagy nehezen felszívódó.

2011. márc. 7. 01:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Én még ezt nem is hallottam, hogy nem jó, ha vízben oldjuk fel... Mondjuk lehet, hogy ekcémánál valóban a hidratáltsága miatt mondta a bőrgyógyász, de fürödni szerintem úgy is ugyanolyan. Szóval nekünk a védőnő ajánlotta, hogy kis vízbe tegyük bele és mikróban forraljuk fel. Én aventes poharat használtam, abba víz meg a fürdetőkrém és addig volt bent, amíg teljesen fel nem oldódott ez kb. 1 perc volt. Majd ezt öntöttem bele a kiskád vízbe. (persze utána megint megnéztem a hőmérsékletét a víznek, nehogy forró legyen)

De mióta a nagykádban fürdik, azóta simán úgy használjuk, mint mi a tusfürdőt: bekenem vele és lemosom. Már ő is keni a hasát és fürdik vele :o)

Olajat nem használtunk sosem.

2011. márc. 7. 13:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Hű, nagyon köszönöm, hogy ilyen alaposan leírtátok a tapasztalatokat! Akkor most elkezdtük kenni. Majd ha elfogy a férjem türelme, kipróbáljuk a feloldós módszert is.
2011. márc. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!