Álmodtátok már azt, hogy meghalt a babátok?
Az enyémet rendszeresen elrabolják, elhagyom, elhagyom a babakocsiját és szatyorban cipelem egész nap bolyongva a babakocsi után...
Biztos van oka ezeknek az álmoknak, valószínü a féltés:-)
Szia!
Én is álmodtam már ilyet.Főleg amikor fáradt vagyok és éjjel szokizás közben elbóbicáltam.Utána visszaraktam a kiságyába.Visszafeküdtem aludni és akkor álmodtam,hogy ráfeküdtem és megfulladt.Felriadtam és kerestem a takaró alatt.Utána eszméltem fel,hogy csak 1 rossz álom volt. Sűrűn előjött.ezért soha nem értettem azokat az anyákat,hogy hogy tudnak a picivel félelem nélkül 1 ágyban aludni.
8 hónapos kislány anyukája
én már 6hónapja mindig a kispárnámat forgatom, hogy hol a feje.meg a párom karját simogatom, azt gondolva hogy a babó az.
ez azért van mert az egésznapos "készenlét" után se tudunk kikapcsolni,nemtudunk pihenni igazán.
Szia.
Valamelyik éjjel én is ilyen szörnyűséget álmodtam, utána teljesen kész voltam, fel is tettem itt kérdésbe, olvasd el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!