Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vélemények a Fisher P. kockafa...

Vélemények a Fisher P. kockafaló viziló és zsiráf golyópályáról?

Figyelt kérdés

Használtakat nézegetem (még úgy sem olcsó), érdemes venni? Szereti a babátok, játszik vele? Hány hós babának ajánlanátok?

Köszi a válaszokat!

2011. márc. 4. 22:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekünk is van mindkét játék, a golyópályával még mindig játszik, most lesz 16 hónapos a kisfiam.

A vizilóval tanult meg menni, csak úgy szaladt vele. :)

A kockafaló funkciója viszont nem igazán érdekelte, a kockákkal játszott egyébként, meg az ülés helyére pakolászott játékokat és azokat tologatta. Nemrég továbbadtuk az unokatesójának, de szerintem még mindig játszana azzal is, ha meglenne.

2011. márc. 8. 07:05
 12/17 anonim ***** válasza:
A viziló nekünk nem jött be, arra használjuk csak, hogyha fel van hajtva a háta, akkor beül a fejére és húzom körbe a lakásban, igaz nekünk több járássegítőnk is van és nem erre esett a választása. A golyópályát viszon nagyon ajánlom: 8 hónaposan kapta, első perctől nagy kedvenc volt és még most 15 hónaposan is szinte naponta játszik vele.
2011. márc. 8. 09:07
 13/17 anonim ***** válasza:
9:07-es vagyok, és most olvasva a válaszokat még annyit tennék hozzá: a fiam mindent a szájába vesz,de a golyópálya golyóit soha nem vette még be és a kockafalás nálunk sem működik
2011. márc. 8. 09:15
 14/17 anonim ***** válasza:

én csak azért nem fizetek jóval többet, mert fp. más "gagyi" márka is van éppen annyira jó. szerintem :)

1 évesem még nem igazán játszik formaválogatókkal, nem jött rá még, mi a lényege. most montesszori tornyozik :)

ami bejön neki, az (fischer price) kisautók, 3 db, ami toronyba rakható. zenél, ha megnyomja a tetejét. ( [link] )

ez azért is jó, mert tornyt isépíthet, tologathatja és rájö, hogy ha megnyomja, zenél. arra meg tapsikol és táncol :)

2011. márc. 8. 11:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, de nekem kislányom van, így a kisautók kilőve. Azért akarok márkás játékot venni, hogy ha már kinőttük akkor el tudjam adni és valamennyi visszajön az árából. A "gagyikat" utánna eladni már nem igazán lehet.
2011. márc. 8. 15:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok.

Most az FP kisautóval kapcsolatban írok. Nekem három lányom van, így hozta a sors:) A legkisebb múlt héten volt 1 éves és a szülinapjára az egyéb ajándékok mellé kifejezetten szerettem volna ha kisautót is kap, mert szerintem nagyon élvezetes tologatni őket még akkor is, ha kislányról van szó. A nagyok imádták, a kicsi most barátkozik vele. Nyugodtan nézz szét Te is, nem muszály mindig a Barbi irányba mennünk. Persze az is van dögivel:)

2011. márc. 8. 23:08
 17/17 A kérdező kommentje:

Nekem van egy 4 éves fiam is, tehát autókból ki se látszunk, így inkább azokat nem szaporítanám, a fiam úgyis kap mindig újabb darabokat. :)

Köszi a választ!

2011. márc. 9. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!