Vélemények a Fisher P. kockafaló viziló és zsiráf golyópályáról?
Használtakat nézegetem (még úgy sem olcsó), érdemes venni? Szereti a babátok, játszik vele? Hány hós babának ajánlanátok?
Köszi a válaszokat!
Nekünk is van mindkét játék, a golyópályával még mindig játszik, most lesz 16 hónapos a kisfiam.
A vizilóval tanult meg menni, csak úgy szaladt vele. :)
A kockafaló funkciója viszont nem igazán érdekelte, a kockákkal játszott egyébként, meg az ülés helyére pakolászott játékokat és azokat tologatta. Nemrég továbbadtuk az unokatesójának, de szerintem még mindig játszana azzal is, ha meglenne.
én csak azért nem fizetek jóval többet, mert fp. más "gagyi" márka is van éppen annyira jó. szerintem :)
1 évesem még nem igazán játszik formaválogatókkal, nem jött rá még, mi a lényege. most montesszori tornyozik :)
ami bejön neki, az (fischer price) kisautók, 3 db, ami toronyba rakható. zenél, ha megnyomja a tetejét. ( [link] )
ez azért is jó, mert tornyt isépíthet, tologathatja és rájö, hogy ha megnyomja, zenél. arra meg tapsikol és táncol :)
Az első válaszoló vagyok.
Most az FP kisautóval kapcsolatban írok. Nekem három lányom van, így hozta a sors:) A legkisebb múlt héten volt 1 éves és a szülinapjára az egyéb ajándékok mellé kifejezetten szerettem volna ha kisautót is kap, mert szerintem nagyon élvezetes tologatni őket még akkor is, ha kislányról van szó. A nagyok imádták, a kicsi most barátkozik vele. Nyugodtan nézz szét Te is, nem muszály mindig a Barbi irányba mennünk. Persze az is van dögivel:)
Nekem van egy 4 éves fiam is, tehát autókból ki se látszunk, így inkább azokat nem szaporítanám, a fiam úgyis kap mindig újabb darabokat. :)
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!