Vélemények a Fisher P. kockafaló viziló és zsiráf golyópályáról?
Használtakat nézegetem (még úgy sem olcsó), érdemes venni? Szereti a babátok, játszik vele? Hány hós babának ajánlanátok?
Köszi a válaszokat!
Én csak a zsiráfos golyópályával kapcsolatban tudok nyilatkozni, a többi nincs nekünk.
Amikor megvettem a lányomnak használtan, épp hogy felállt kapaszkodva a járókában( 8 és fél hónaposan), de nem kapta meg, mert közeledett a karácsony. 10 hónaposan ez volt az egyik fő ajándék a fa alatt. Hát....ami a mottója "állj fel velem zsiráf", az egyszer sem mutatkozott meg. Soha nem állt fel ennek a segítségével, nem ezzel tanult meg felállni. Ráadásul kisebb mint gondoltam, ülve simán eléri a fejét, így nem is nagyon készteti az állásra. Karácsonykor, 10 hónaposan messziről szemlélte, de nem igazán foglalkozott vele. Mostanság odamászik hozzá, már megtanulta a szájába tenni a golyót, ezen jót mulat, gyorsan feláll, és nyomkodja a fején lévő gombot amivel el lehet indítani a zenét. Erre kicsit riszálja a fenekét és továbbáll.
Én azt mondom, hogy egyáltalán nem érte meg a pénzt, még úgy sem, hogy féláron vettem.
Az a baj, hogy soha nem lehet tudni előre, melyik babának mi tetszik.
Köszönöm a válaszod! Hát igen, ezt nem lehet tudni igazán melyik babának mi tetszik.
Viszont a vizilóról már hallottam dicsérő szavakat, kiváncsi vagyok itt hogy vélekednek róla.
A golyópályát bánom, hogy nem vettük meg a kislányunknak.
Az unokatestvérének van és akárhányszor nálunk vagyunk, az az első, hogy elkezd vele játszani. 10-15 percig se hall, se lát, bele van merülve teljesen.
Semmit nem csillapodik az érdeklődése iránta, pedig két hónap múlva 2 éves lesz. Bánom, hogy nem vettünk neki. A kis unokatestvére a zsiráfba kapaszkodva állt fel.
A vizilovas játékot nem ismerem.
Nekünk mind a 2 van és nagyon szereti a kisfiam.
Én nem bántam meg hogy megvettem neki.
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! Vizilovat szerintem mindenképp veszek neki, a zsiráfon még gondolkodom.
Annak a tanulófának utánnanézek, ha még van ötletetek, hasonló játékotok van, szívesen fogadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!