Csirkemell vagy pulykamell a babónak? Hogyan készítitek el?
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 09:46
1/2 anonim válasza:
Mindkettő könnyen emészthető, ezért a babaszakácskönyvek mindkettőt ajánlják. Én általában nagyon kevés vízben pároltam vagy alufóliába vagy jénaiban a sütőben megsütöttem figyelve, hogy ne száradjon ki. Nagyobb adagot főztem egyszerre és jégkockakészítőben lefagyasztottam, miután megfagyott, áttettem egy zacskóba. Így bármikor elő tudtam venni a főzelékhez egy adag husit.
2/2 anonim válasza:
inkább csirke mert a pulykának a melle azért olyan rózsaszín mert "színezik" mondta a táp készitö ismerösöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!