Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a középfülgyulladás jele...

Mi a középfülgyulladás jele pici pár hónapos babánál?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:

szia,

nálunk mindig láz kísérte és pirosak voltak a fülei. amikor már nagyon fájt Neki úgy aludt el, hogy fogta őket, persze ez már nagyobb korában volt. ha csak egy kicsi esély is van erre, vidd el orvoshoz, mert nagyon fájdalmas betegség ez e kicsinek!! mi sajnos oda jutottunk a folyamatos gyulladásokkal, hogy 2 hét múlva kiveszik az orr manduláját a 2 évesünknek.

Ági

2011. márc. 4. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Remelhetoleg nem az a baja.

Ez nagyon fajdalmas dolog.

Vigasztalhatatlan sira, laz, amikor sir oda-oda nyul a fulehez.

2011. márc. 4. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha éhes és nem tud szopni,vagyis pár korty után abba hagyja a szopást és azonnal sírni kezd.
2011. márc. 4. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én voltam fél éves korában a kisfiammal szakorvosnál, kiderült, hogy jött a foga és oda sugárzott ki a fájdalom, ezért kapkodott a füléhez. Ha a füle mögötti puha részt óvatosan megnyomod, és a babád sírni kezd és elkapja a fejét, akkor valószínűleg a füle fáj. De igazuk van a többieknek, hogy ilyen pici korban inkább nézzen rá doki, én is így voltam vele, nem akartam tippelgetni. Minden jót Nektek! Üdv, 15 hónapos kisfiú anyukája.
2011. márc. 4. 15:30
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi

akkor ez kizárva. hála istennek.

2011. márc. 4. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!