A középfülgyulladás tényleg olyan veszélyes? És láz meg egyéb tünet nélkül volt már a babádnak? Tényleg gyakran előjön, ha hajlamos rá?
Szerintem nincs felfújva, egyszerűen csak időben kaptátok el, inkább örülj neki. Az én fiamnak is folyt a füléből, és a dokink azt mondta, ez természetes, el is hittem neki, de a gyerek egyre nyűgösebb lett, végül már éjjel is óránként kelt sírva. Kapott antibiotikumos fülcseppet, egy hét alatt elmúlt, de a fül-orr-gégész azt mondta, ha egyből hozom, megspórolhattam volna a fájdalmat a gyereknek.
ҝ
Köszi a választ! A "felfújva"-t úgy értettem, hogy olyan furi, hogy akkor is így kell kezelni egy betegséget, ha láz van, nyűgös a gyerek, látszik, hogy fáj neki a füle stb, meg ebben az esetben is, mikor látszólag semmi baja.. csak olyan furi.
Igen, én is azt hittem ez természetes, de azért "beszaladtunk" a dokihoz (séta közben az egészséges rendelése elejére) és mondta, hogy jó hogy jöttünk....
Hogy nem szabad megvárni, amíg kidurran, és kifolyik... de akkor honnan tudjam, hogy a füle fáj, mert nem kapkodott hozzá.. volt, hogy nagyon sírt a napokban, dehát egy kezdő anyuka ezt honnan tudja, hogy a fülét is nyomkodni kell ilyenkor... Mostmár ezt is fogom nézni, ha sír, de ehhez ez kell???
Hallgass mindig az ösztönödre, látod, most is bevitted a dokihoz. Hidd el, az sosem csal! Legközelebb is ha úgy érzed vigyed!
Jobbulást a kicsinek:)
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!