Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta megszületett a babátok...

Mióta megszületett a babátok ti is többet veszekedtek a párotokkal? Ha igen miken veszekedtek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
sokaknál így van mert minden a baba körül forog
2011. márc. 3. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi többet "veszekedtünk" a baba születése után, mert én mindig fáradt és kimerült voltam, így ingerlékenyebb is, ezért hamarabb belekötöttem mindenbe. Hogy nem segít eleget, nálam ez volt az állandó probléma, pedig visszatekintve belátom, hogy igencsak sokat segített éjszakázni, meg etetni, mindenben segített, pedig ő minden reggel 6-kor ébredt, és elment dolgozni 17-ig. Ez addig tartott nálunk, amíg a lányom 6 hetesen elkezdte átaludni az éjszakákat. Utána már pihentebb és türelmesebb is voltam.
2011. márc. 3. 16:30
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

Nem veszekedtünk többet,mert nemcsak a babával törődtem,hanem a párommal is,úgy mint a baba születése előtt.

Sokat kell foglalkozni egy csecsemővel,de nem kell CSAK vele foglalkozni,és minden időt rááldozni.

2011. márc. 3. 16:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk az első 8 hónap volt kritikus. Akkor mi is sokat veszekedtünk. Általában azon hogy nem segített semmit, a gyerek nem aludt se éjjel, se nappal. Totál kimerült voltam, meg persze ő is, mert 2 helyen dolgozott. Én nem kívántam a szexet, hányingerem volt még a gondolatától is. Azzal büntettem, hogy nem szexeltem vele, ami persze még több feszültséget szült. Aztán átestünk ezen és most boldogabbak vagyunk, mint valaha. Kitartás!!!4
2011. márc. 3. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
az előző mindent elmondott...igy van...min veszekszünk?én csak akkor , ha a babát érinti vhogy a téma...arra vok mérges,ha altatás közben beszél hozzám a párom.Amikor szoptattam,azalatt sem szerettem beszélgetni-sztem akkor senki sem...
2011. márc. 3. 16:33
 6/10 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
74%
Velem pont fordítva van. A terhesség alatt voltam hárpia. Mióta kiürült a több hektoliter hormon azóta oké minden. :) A párommal is foglalkozok, ha tudom h valószínű este kileszek akkor letámadom nappal mikor alszik a gyerek. :) Vagy csak fekszünk és tv-zünk kicsit.
2011. márc. 3. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekünk pont, hogy jobb lett! A terhesség alatt és előtt is elég sokat veszekedtünk, de amióta megszületett a baba, egy hangos szó nem volt köztünk. Csodálatos azóta a kapcsolatunk, soha nem volt még ilyen jó. (pedig nem kel fel éjjel hozzá egyszer sem,csak a fürdetésben segít és a este foglalkozik vele, ha nekem más dolgom van)
2011. márc. 3. 17:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem veszekszünk többet, mert ugyanugy foglalkozunk egymással is mint előtte.
2011. márc. 3. 19:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Elkezdett nőkkel flörtölni "kikapcsolódásként" a neten. Szerinte ezzel semmi baj nincs, engem viszont zavar. Na ezért...

Mielőtt valaki beszólna, nincs elhanyagolva, de sosem ér rá, mert a gép fontosabb!

2011. márc. 3. 20:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Huhh,ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna!Most is itt bőgök a gép előtt!

11 évig voltunk együtt a baba megszületése előtt!nagyon jól megvoltunk,nagyon ritkán veszekedtünk!

Amióta megszületett a fiunk szó szerint nyírjuk egymást!

De ez egy nagyon hosszú történet,hogy miért!

Tudom,hogy bennem is van hiba,én még most is úgy érzem,hogy tombolnak bennem a hormonok pedig már 10 hónapja,hogy szültem és már nem is szoptatok!

Viszont én egy kicsit több segítséget várnék el tőle!

Én mindent megcsinálok mire ő hazaér:minden nap főzök,tiszta vasalt ruhája van,tiszta a lakás,gyerekkel sokat foglalkozok,viszem babaúszásra,közösségbe.babás ismerőseimmel minden héten összejárunk,naponta 2 x is viszem sétálni,levegőzni,ja mellette kanadllóval fűtünk,salakolok,fát hordok be,gyújtóst aprítok mire hazaér meleg lakás várja!Pedi még a munkabeosztása is jó mert 2 napot dolgozik,2 nap szabad!De őneki akkor sem nagyon jut eszébe segíteni,nem kérem én,hogy takarítson vagy főzzön,de legalább a gyerekkel egy kicsit többet foglakozna!Ő is sokat ül a gép előtt!Amikor felhozom akkor mindíg azt mondja,hogy szóljak mikor kell segítség!

De könyörgöm:az apaságot az ember szájába kell rágni,hogy ugyan ülj már le egy fél órára a gyerek mellé játszani míg én elmosogatok vagy éppen hajat mosok!

Mikor panaszkodok,hogy semmire nincs időm akkor meg a fejemhez vágja,hogy bezzeg azért netezni van időm!De hát ennyi az össz szórakozásom,hogy ilyenkor délelőtt 1 órát ideülök míg a fiam alszik!De én legalább az alvásidejébe teszem ezt,ő meg akkor mikor fent van a fia!Ja de azért jelzem,hogy most úgy netezek,hogy a pacalpörkölt rotyog a gázon meg egy tepsi sütit már sütöttem és ezt csakis azóta csináltam mióta a fiam alszik!

ÁÁÁÁÁÁ...bocs,hogy kiömlött belőlem!Csak most még jobban felvagyok spanolva mert pont tegnap találkoztam 2 babás barátnőmmel,délután összejöttünk a gyerekkel és mid a 2 anyuka mondja,hogy mennyit segít a férjük,az egyik takarítani segít meg bevásáról(én azt is a gyerek séátja közben oldom meg,nagy szatyrokat cuccolok haza)a másik meg akár egy fél napot is elvan a fiúkkal és mind 3 gyerkőc egyidős!Szóval ez most egy kicsit padlóra küldött!

De mondom ő előtte jelzem nem ilyen volt azért mertem neki szülni gyereket!Hátha tudom akkor jobban meggondoltam volna a dolgot mert én csonka családban nőttem fel,tudom,hogy ez nagyon nem jó és nem szeretném ha én is ide jutnék,hogy egyedül kelljen nevelnem a fiam!

Még azért bizakodok,hátha mikor már nagyobb lesz a fiunk talán jobban fog vele foglakozni merthogy mondják,hogy sok Apának később jön meg a szülői felelősség érzése meg mikor már nagyobb a gyerek jobban tudnak vele mit kezdeni!

Bizakodok,a remény hal meg utoljára!

Bocsánat,hogy kipanaszkodtam magam!

2011. márc. 4. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!