Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól mossam a fogát a...

Mikortól mossam a fogát a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
20 hónapos és 14 foga van.Hogy kezdjek majd hozzá?
2011. márc. 3. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ó hát már lehet.

vegyél egy kisfejü puhasörtéjü fogkefét meg valamilyen gyerekfogkrémet - nenedent pl. -

vékony filmréteget kenj a kefére és sikáld meg én be szoktam állni a háta mögé hátradönti a fejét és úgy sikálom aztán Ő is moshatja

öblíteni a fürdőkádban tanítottuk meg a férjemmel.

2011. márc. 3. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
az én babám 7 hós, 4 foga van, és minden este átdörgölöm neki frottíral (védőnő tanácsa). ha nagyobb lesz, fogkefét adok a kezébe (a Dm-es "kezdő készlet") nagyon jónak tűnik.
2011. márc. 3. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen az nagyon jó 700 ft. és van benne fogkefe.

Mi a teszkós sajátmárkásat szoktuk venni neki az 350,-

jól fogható vastag markolható nyele van.

2011. márc. 3. 15:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Már régóta lehetne mosni neki. Nem sárgultak még el? Én úgy csináltam, hogy mikor már kibújt 1-2 foga, mindig vizes gézzel áttöröltem neki. Amikor már kint volt 4 egymás mellett, onnantól kezdve fogkefével, pici Nenedenttel átsikáltam neki, már amennyire hagyta. Elég nagy már a fiad, nem tudom mennyire fogja hagyni, de először is vegyél neki egy gyerek fogkefét, amivel ő játszhat, és beteheti a szájába, hadd ismerje meg, hogy az nem fáj. Én mindig úgy csináltam az elején, hogy amikor fürdött a lányom, csak sima vizes fogkefével próbáltam mosni neki, úgy hogy mikor tettem be a szájába a fogkefét, azt mondtam csiki-csiki. Ő erre vigyorgott, én pedig addig húztam 1-2-őt a fogain. És ezt megcsináltam párszor. Próbáld játékosra fogni, és akkor kevésbé fog ellenállni a fogmosásnak. Sok szerencsét.
2011. márc. 3. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Már rég fogat kellene mosnotok.... Az első kettőt mi még csak törlőkendővel tisztítottuk (ujjra húzható textil fogtörlő), 4 fogas korától kezdve fogkrémmel és fogkefével.
2011. márc. 3. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!