Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mentek/mentetek vissza...

Mikor mentek/mentetek vissza dolgozni szülés után? Igy akartátok, vagy muszáj volt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 11:09
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is!!!!
2011. márc. 7. 14:27
 22/26 anonim ***** válasza:
71%
Igen, van olyan, hogy az embernek vissza KELL menni dolgozni, mert vagy nem várnak rá, vagy "túl" jól keresett ahhoz, hogy kockáztasson, illetve gyedből vagy gyesből "vegetáljon"... Nem kell rögtön leharapni ezek fejét, és karrieristának nevezni. Amúgy, meg ha már itt tartunk, az is érthető, ha valaki nem akarja elveszíteni azt, amit hosszú évek alatt (10-15 év) felépített! Higgyétek el, nem könnyű ezt a döntést sem meghozni!
2011. márc. 7. 14:58
 23/26 anonim ***** válasza:
Pár hónapot kihúzunk a gyessel talán,reméljük,de szeptemberben vissza KELL mennem hiába lenne jó nekem is a lányomnak is ha még együtt lennénk.én is tanár vagyok tehát azért a szeptember.Akkor lesz 2 éves és 5 hónapos a lányom.Visszahívnak és várnak szerencsére és a lányomra az egyik rokon vigyáz majd.Félek tőle de a muszáj nagy úr!
2011. márc. 7. 15:05
 24/26 A kérdező kommentje:
De jo neked, hogy tudsz maradni 2,5 ves koraig. Nekem a parom nem nagyon hajlik arra, hogy kb 2 honapot GYES-en legyek. Nekem majd 2012 szeptemberere lenne 2 eves 7 honapos, de ugy nez ki, nem maradhatok addig. :-(
2011. márc. 7. 15:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia ma 13:32-vagyok!!

Igen, valamennyit leszek gyes-en, de amint írtam, májustól nem veszik fel bölcsibe, és nem tudom kire hagyni. Meg van szabadságom is, előtte azt is kiveszem, úgyhogy vagy 1,5 hónap lesz gyes.

2011. márc. 7. 16:38
 26/26 A kérdező kommentje:

Nem kötözködni akartam, félre ne érts!

Te már tudod mennyi szabid van?

2011. márc. 7. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!