Szülés után mennyivel akartatok a következő babát?
Azonnal.
De a doki szerint várjuk ki a fél évet...
Mar szules elott is tudtam h 2 even belul szertnem a kovetkezot.Ha kicsi a korkulonbseg ugyan az elejen nehez de 1,5-2 ev utan viszont mar nagyon jol lefoglaljak egymast, legalabb is nekem ez a tapasztalatom.
Viszont a csaszar miatt erdemes megvarni az orvosok altal javasolt idot es nem elkapkodni!
Én is császáros voltam, kisfiam 1 éves. Mi úgy beszéltük meg a párommal, hogy a már megvett óvszert elhasználjuk, és utána már nem védekezünk.
1 hónapja voltam dokinál, UH-on megnézte a vágást.
Most!:)
Én is császárral szültem,ami lelkileg teljesen padlóra küldött,ahogy fizikailag is.
A kórházban mondtam a páromnak,hogy én ezt soha többé nem csinálom,mert belehalok,annyira fáj.
Komolyan gondoltam!
14 hónapos a kisfiam és már nagyon vágyom egy tesóra,holott most sem barátkoztam meg a császármetszés gondolatával.
Úgy döntöttünk,hogy ha betölti a kettőt,elkezdünk próbálkozni.
A dokim azt mondta,ha kivárjuk ezt az időt,mivel a hegem nagyon szépen gyógyul,nekifuthatunk a spontán szülésnek.
Borzasztóan szeretném,de a lényeg,hogy egészséges babát hozzak a világra.
Vagy így,vagy úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!