Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyivel akartato...

Szülés után mennyivel akartatok a következő babát?

Figyelt kérdés
Most fél éves a fiam és kezd bennem érlelődni a második picuri gondolata. Mondjuk a férjemet még puhítani kell. Nem túl korai? Főleg úgy, hogy császárral szültem?
2009. szept. 17. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal.

De a doki szerint várjuk ki a fél évet...

2009. szept. 17. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mar szules elott is tudtam h 2 even belul szertnem a kovetkezot.Ha kicsi a korkulonbseg ugyan az elejen nehez de 1,5-2 ev utan viszont mar nagyon jol lefoglaljak egymast, legalabb is nekem ez a tapasztalatom.

Viszont a csaszar miatt erdemes megvarni az orvosok altal javasolt idot es nem elkapkodni!

2009. szept. 17. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
fél év telt el, de annyira rossz volt a szülés, hogy én még abban is meginogtam, hogy egyáltalán akarok-e még egy babát, pedig kettőt terveztünk...
2009. szept. 17. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi megbeszéltük Apával, hogy ha akar jönni a tesó akkor most már jöhet 8 hónapos a Manónk:) Szintén császárral szültem.
2009. szept. 17. 22:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy éves volt, amikor elkezdtük a második babaprojektet. Elsőre sikerült! Én rendesen szültem, nekem fél évet mondott a doki, hogy annyit várjunk. Császár után mit mondanak?
2009. szept. 17. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megvártam a két évet, amit a női szervezetnek ajánlanak regenerálódásra, így majdnem 3 év van a gyerekek között.
2009. szept. 18. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Azonnal szerettem volna teherbe esni, de sajnos a császármettszés miatt várnunk kell 1 évet.
2009. szept. 18. 09:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is császáros voltam, kisfiam 1 éves. Mi úgy beszéltük meg a párommal, hogy a már megvett óvszert elhasználjuk, és utána már nem védekezünk.

1 hónapja voltam dokinál, UH-on megnézte a vágást.

2009. szept. 18. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Már a szülőágyon mondtam,h jöhet a következő:))
2009. szept. 18. 12:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Most!:)

Én is császárral szültem,ami lelkileg teljesen padlóra küldött,ahogy fizikailag is.

A kórházban mondtam a páromnak,hogy én ezt soha többé nem csinálom,mert belehalok,annyira fáj.

Komolyan gondoltam!

14 hónapos a kisfiam és már nagyon vágyom egy tesóra,holott most sem barátkoztam meg a császármetszés gondolatával.

Úgy döntöttünk,hogy ha betölti a kettőt,elkezdünk próbálkozni.

A dokim azt mondta,ha kivárjuk ezt az időt,mivel a hegem nagyon szépen gyógyul,nekifuthatunk a spontán szülésnek.

Borzasztóan szeretném,de a lényeg,hogy egészséges babát hozzak a világra.

Vagy így,vagy úgy!

2009. szept. 18. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!