Etessem meg 23. 00kor? 7kor tapi, ebred 1kor,4.30kor, ha megetetnem 23kor, kitolodna a 6oras alvás kaja nelkul, es nem ebredne, csak 4.30kor szerintetek? 6hos
pfúúú, nem értem az időpontokat.
leírnád mégegyszer?lehet későn van már :)
én is sokat "sakkoztam" anno (2éve)az etetésben és többnyire bejött amit szerettem volna.
a véleményem az, hogy bizony korai ekkora banának a 19 órai utolsó evés, főleg, ha éjjel még kétszer eszik. Itt az este 10-reggel 6 közötti időt értem.
valahogy sakkozd ki, hogy este később kerüljön ágyba, emlékezetem szerint, az én lányom ennyi idősen kb este 9-kor fürdött, aztán evett, 10 körül aludt el, és bírta reggel, illetve hajnal 5-6ig. (kinek mi a reggel és a hajnal)
és ezt bizony mi alakítottuk így mégpedig 6-7 hetes korában, amikor egyszer azt vettük észre, hogy 18 órától aludt éjjel 1-ig. Addig totóztunk, amíg kijött az, hogy későn fürdetjük és utána tettük le éjszakára.
ez később előbbre került, 6-7 hónaposan 9-kor fürdettük, majd 8-10 hónaposan már 8- fél9 között, most 14 hós, és fél 8-8 között fürdik, és 8-9 között alszik el.
szóval én csak javasolni tudom, hogy próbáljátok ezt ki, mert nektek is jobb, ha éjjel alszotok, majd később ha nagyobb lesz, lehet korábban pancsizni, letenni aludni.0
egyébként pedig az, hogy "nem szabadna kelnie enni" válaszolónak üzenem, hogy aki igény szerint szoptat, vagy éppen rossz alvó a babája, az biztos másként véleledik erről. én sem etettem a lányom éjjel, csak még pár hónaposan, és most mert egyszerűen másként nem alszik vissza hajnalban, úgy 4-5 óra körül. biztos nem az éhség miatt ébred, de kaja nélkül képes órákig is visítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!