Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire tartjátok be pontosan...

Mennyire tartjátok be pontosan a hozzátáplálásnál az ajánlott kort? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl. ha 1 éves kortól ajánlott pl. a tojásfehérje,tej stb. akkor megvárjátok a szülinapját a babának, vagy már előtte 1-2-3 héttel is adtok neki?
2011. márc. 2. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Én betratottam/betartom. nkább később, mint előbb.

Az én gyerekem nem ehet egyelőre tejes és tojásos dolgokat,de mielőtt ez kiderült, azelőtt is betartottam.

2011. márc. 2. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Én inkább kivártam. Azon a néhány héten lehet hogy nem múlik, de éppen ezért rajtam sem múljon.
2011. márc. 2. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb. 10,5 hós koráig betartottam, kivártam. Utána 11 hós volt karácsonykor, hát az összes sütit végigkóstolta szinte (mindegyikből csak egy picit). Utána már mindent adtam neki, kivéve a tejet.

13 hós múlt már csak tejet nem kap.

2011. márc. 2. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:

én nem tartottam be annyira dátumhoz kötötten. januárban volt 1 éves a lányom, Karácsonykor már evett pár falat sütit, amiben volt tojás, illetve evett húslevest is csigatésztával. Még a szülinap előtt evett rántott húst is, illetve pár falat bundáskenyeret is.

tejet nem kap, így tejes dolgokat sem, ezzel várok még kicsit...bár tejes kiflit már kapott.

2011. márc. 3. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!