Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjem ma közölte, hogy...

Bea24 kérdése:

A férjem ma közölte, hogy holnap délutánig nem akar látni?

Figyelt kérdés
:) Férjem ma kényszerpihenésre küldött, azt mondta nem érdekli hova megyek, mivel töltöm az időt, csak menjek feltöltődni, mert látja rajtam, hogy besokalltam. :S :D Ő vigyáz a gyerekeinkre, (19 és 6 hósak), mindent tud, etetés, fürdetés,altatás. Szóval nem tudom mit csináljak magammal. Legszívesebben kivennék egy hotelszobát, ahol holnap délig alszom, de szívesen barátnőznék is egyet! Ti melyiket választanátok? Vagy ötlet?
2011. márc. 2. 14:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
:D Örülök, hogy tetszik a kérdés, és hogy ötleteket adtatok. Alszanak a manók, én is akartam egyet aludni, de nem tudok, mert annyira örülök ennek. :D
2011. márc. 2. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát én annak is örülnék ha párom azt felajánlaná hogy ő kel fel éjjel a picihez...

Nagyon nagy mákod van a férjeddel, becsüld meg:)

Nekem azért könyörögni kell hogy néha csináljon neki tápszert éjszaka:S

2011. márc. 2. 15:08
 13/13 anonim ***** válasza:
NEM SEMMI PASI..becsüld meg..
2011. márc. 2. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!