Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen praktikus (! ) ajándéko...

Milyen praktikus (! ) ajándékot vihetnék munkatársam 7 hónapos kislányának, ha meglátogatom őket?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én például mosható pelust használok és a popsitörlőre most lett allergiás :(

Az a baj, hogy nem tudhatod, hogy ki hogyan neveli a gyereket, valaki például ad neki csőrös poharat, hogy abból igyon, valaki megvárja, hogy megtanuljon inni és addig itatja.

Szerintem is ruha az jó ötlet, inkább kicsit nagyobbat, abból tuti nincs annyi. Én sima fehér pamut dolgoknak örülnék. A színeseket jobban szeretem én kiválasztani.

Ja, és soha nem kaptam még én ajándékot, amióta szültem. Annak nagyon örülnék, akár egy csoki..bármi

2011. márc. 2. 08:57
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket! Utolsó külön köszi, az anyukára nem gondoltam én se eddig!
2011. márc. 2. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!