Milyen praktikus (! ) ajándékot vihetnék munkatársam 7 hónapos kislányának, ha meglátogatom őket?
elmondom en minek orulnek:(illetve orultem hogy ilyensiket hoztak)
gyumolcs
bebietel
popsitorlo
kulonleges ruha, ha ezt valasztod-en kaptam olyat amit sose adnek a lanyomra(gagyi minosegu anyag vagy hulye szin, vagy olyan is volt h teli ruha csak nyarara lennejo es forditva, szoval oda kell figyelni)
Milyen értékben gondolkozol?
- ha megtudod a ruhaméretét, akkor vihetsz neki 1-1 szép márkásabb, csinosabb holmit, vagy nagyon jó dolog szerintem a puhatalpú bőrcipőcske.
- a pelus hasznos, de nagyon snassz, ráadásul lehet, hogy melléfogsz, ha csak egy bizonyos fajtájú vált be nekik.
- a popsitörlő mindig jól jön.
- babakencéket ellenben szerintem ne vigyél, vagy csak igazán minőségit (pl babé, de ez méregdrága), mert sokan márkahűek, vagy a gyógyszertárit használják kizárólag mert nem bírja a baba bőre a többit.
- jön a jó idő, minőségi fényvédőkrémet vihetsz nekik, ami kifejezetten bababőre van tesztelve.
- bébiétel/babatea/vitaminkészítmény, esetleg nem csak a babának lehet vitamint vinni, hanem az anyukának is :-)
- gyümölcs, babakeksz
- vásárlási utalvány valami babás üzletbe
- ha játékban gondolkozol, akkor olyat érdemes, ami tutira lesz neki később, még ha most nem is játszana vele pl: lego duplo, fürdősjáték(csempére tapasztható formák), egy kedves puha textilbaba. De szeritem játékot kapnak épp eleget...
Én a kérdésedből úgy értelmezem, hogy te a babának szeretnél ajándékot vinni. Praktikusnak én azt gondolom, amivel sokáig tud játszani. Ennyi idősen már tudják és szeretik nyomogatni a gombokat a babák. Valami zenélő/állathangot utánzó zongoraszerűség biztos jó játék. De ne legyen túl hangos fajta, attól megőrülünk mi anyukák.
7 hónaposan a kislányom leginkább pakolni szeretett. Ha bp-i vagy környéki vagy, az Ikeában ehhez nagyon jó dolgokat lehet kapni: én vettem állatmintás kartonpapír fiokos polcot (kicsi, csak pár csörgő fér bele, párszáz Ft), de van ott jópofa hálós játéktároló, az még akár évekig használható. De ott még jópár - tényleg jó - játékot lehet kapni gyerekeknek (ujjbáb, montessori torony stb.)
Az én babám most 7 hónapos, én legjobban a korához/fejlettségéhez illő, jó minőségű játékoknak örülök, mert elég gyorsan "megunja" őket, soha nincs elég belőlük. Váltogatom a játékait, így néha a régebbi is lehet újra érdekes, de mégis muszáj néha a lakásban játéknak használható tárgyakat keresnem. Lehet, hogy ez babafüggő, de én valahogy úgy képzelem el, hogy ha lenne 10 db könyvem, és csak azokat olvasgathatnám, én is megunnám őket hamar...
Nálunk a csörgős kislabda, könnyű, csörgő-zörgő, zenélő, színes, kisméretű, lehetőleg puha játékok nagyon bejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!