Kemó/sugárkezelést kap egy rokonom én meg babát várok - nem árt a babának, ha a kezelés után, (az délelőtt van) délután meglátogatom?
Köszönöm a választ!
Máshol annyira eltérő véleményeket olvastam, s közben találtam is itt több ilyen kérdést, hogy végül telefonáltam a János kórházba, s ott ugyanezt mondták.
meglátogathatod igen. kemoterápia lényege: a beteg vérébe pár órán keresztül gyakolatilag mérget folyatnak injekciós tűn keresztül. szegény :((
dehogy sugároz, csak neki nagyon szar. (a teste érzi a vérmérgezés tüneteit, ezért hánynak sokan a komoterápiától)
Köszönöm a válaszokat. Felhívtam a terhesgondozót a Jánosban, ott azt mondták, a sugárkezelés vizeleten, székleten és bőrön keresztül sugárzik és semmiképpen ne menjek be.
Azért köszi a válaszokat!
Nagyon jól tetted, hogy felhívtad a kórházat!
Pont írni akartam, hogy nálunk a családban is van sugárkezelt, és utána minimum 1 hétig nem talizhatok vele!!!!!
Jó egészséget!!
Köszönöm, kedves utolsó. Ő egyszerre kapja a kettőt, ezért is írtam perjellel, ez zavarhatta meg őket.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!