Vida Ági Gazdagmami programjáról mik a vélemények?
Valahogy én is ezt gondolom. Konkrétumot nem ír semmit. Önmagát ismételgeti. Szerintem egy idő után abba kéne már hagyni a körlevelet, aki az első 5 után nem vásárolt, nem fog ezután sem. De sok minden érdekelne az internetes vállalkozással kapcsolatban. Szerinted sem ő az, aki ezt meg tudja tanítani? Pl hogy milyen vállalkozási formát válasszak, milyen legyen az árképzés?
Az internetmarketingről az elején elég sok jó dolgot küldött, de az legújabb körlevelei tényleg nem szólnak semmiről.
Jaj de jó! Vida Ági mindenhez ért...
(Vagy igazából semmihez?)
Sziasztok! Kb. 2 éve figyelem/követem a gazdagmami oldalt. Engem meggyőztek Ági hírlevelei. Ezek hatásaira elvégeztem a Gazdagmami Tanfolyamot s mondhatom azóta sem bánom!
Rendszeresen járok a vállalkozónők talira ahol az egyik háziasszony Ági. A találkozó teljesen ingyenes. A legutóbbi ilyen összeröffenésen pont az árképzésről beszélgettünk.
Az utolsó kommenthez pedig csak annyit, hogy a szülés előtt sebészorvos voltam, ha esetleg bárkinek szüksége van sebészre forduljon hozzám bizalommal:-))))
Ha esetleg nem értenétek: Ki tudja ki írta az utolsó kommentet? Honnan tudod, hogy mennyit ért a marketinghez? Semmit nem tudsz róla miért hallgatnál rá?
Ja még egy dolog! Ágitól nem körlevelet hanem hírlevelet kapsz! Mi a kettő közti különbség?
Körlevelet bárkitől kaphatsz, bármikor,nem tehetsz ellene semmit.
A hírlevélre Te iratkoztál fel,s ha meguntad bármikor leiratkozhatsz róla.
A gyengébbek kedvéért: a HÍRlevél alján találod a leiratkozást.
Mindezt tudnátok ha elvégeztétek volna a tanfolyamot és most lehet nagyon utálni!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!