Elkezdenétek a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
Kicsikém 4 hónapos, a súlya szépen gyarapszik, 4kg-val született és a 3hós méresen volt 5760gr. Vsizont az utóbbi két hétben éjszaka 3-4 alkalommal is felkel szopizni. Napközben 3-4 óránként eszik. Elkezdjük szép lassan a hozzátáplásást vagy ez egy ilyen időszak és majd javulni fog a helyzet. Hozzátáplás ügyben annyira tanácstalan vagyok, hogy 4 vagy 6 hó.2011. márc. 1. 15:47
1/3 anonim válasza:
én nem kezdeném el, illetve nem kezdtem el. de én bírtam az éjszakai keléseket, délelőtt aludtam a kisfiammal. Szerintem nem az éhség miatt kel a babád: mi addig keltünk éjszaka, amíg szopizott. mikor elválasztódott, 21 hónaposan, akkor megszűntek az éjszakai kelések is. annyi oka lehet: fogzás kezdete, szomjas, melege van, anyahiány stb. hamegállna a hízása, akkor érdemes szerintem elkezdeni a ht-t idő előtt illetve ha valami miatt a dokid kifejezetten javasolja.
2/3 anonim válasza:
Én sem kezdeném még el, főleg ha még tejed is van.A súlya szép, jól fejlődik, felesleges a kis gyomrát már most terhelni. Több ok miatt is ébredhet éjszaka, fogzás, nyugtalanság, növekedési ugrás is lehet, mozgásfejlődés stb.
Jó babázást!:-)
3/3 anonim válasza:
NEM!!!
Semmiképpen ne kezd el 6 hónapos kor előtt.
Az enyém még 1,5 évesen is felkelt éjjel, nemhogy 3-4 hónaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!