Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ért rossz tapasztalat titeket...

Ért rossz tapasztalat titeket a kórházban tartózkodás során?

Figyelt kérdés
Szomorúan olvasom, hogy mennyi kismamát megaláznak, hogy rosszul bánnak velük. Miért lehet ilyen?
2009. febr. 17. 10:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rossz tapasztalatom nem volt a gyermekágyas időszakban. Segítőkészek voltak a csecsemős nővérek, segítettek a szoptatáshoz szükséges mellre tételben, sokszor jöttek naponta, hogy megy-e a szoptatás. Megmutatták azt is, hogy kell pelenkázni. Még egy kicsit sűrűnek is éreztem az orvosok (nőgyógyászok, gyerekorvosok) és a csecsemős nővérek állandó érdeklődését, mert én inkább aludtam volna a szoptatások között... (Debrecenben szültem.)
2009. febr. 17. 11:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak jó tapasztalataim vannak: császárral szültem, első nap ágyba hozták nekem a kórházi kaját, és egyébként is végig nagyon segítőkészek, kedvesek voltak, már másnap külön gyógytornász jött, aki császárosok által végezhető gyakorlatokat is mutatott. Sokat tanultam szoptatásról, gyermekgondozásról a bent töltött 6 nap alatt. Egyébként Főváros, MÁV-szülészet, 2008 nyara!
2009. febr. 17. 12:11
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Én egyre jobban félek a szüléstől :)

Igaz még csak a teherbe esésnél tartunk.

Nyárra tervezzük. Világ életemben féltem.

Gondozónőnek tanultam és mikor szülésen voltunk még jobban megijedtem. Hallottam ahogy repedt a nő. Ijesztő volt.

Nagyon tetszik a vízben szülés. Nagy városban lakom szegeden de Makón szülők, mert ott még nem fásultak be az emberek a nővérek.

Én csak babát szeretnék szülni nem :)

Mint a mesékben azt a fél napot kihagyni ....

Tudom hülye vagyok de ez van.....

2009. febr. 17. 12:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolog volt ami bosszantott. A kisfiamat a császár után 15 órával később láttam először... :( Pedig többször is érdeklődtem felőle.
2009. febr. 17. 13:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én Győrben szültem, és az orvosok, szülésznők mind kedvesek voltak. De volt egy csecsemős nővér, akit amikor megkértem, hogy mutassa már meg, hogy szoptassak, csak elvette és megetette tápszerrel...ennyi a rossz tapasztalat.
2009. febr. 17. 13:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Én csak jót tudok mondani, pedig én is a Baross utcában szültem(Júniusban) nem tudom, miért mondja itt valaki, hogy nem segítettek,mert hozzánk naponta többször is bejött a csecsemős nővér és megkérdezte, hogy kell e segíteni, nekem nem kellett,de a szobatársamnak nehezen ment a szoptatás és nagy türelemmel naponta többször segített neki mellre tenni a babát, úgyhogy én csak jót tudok írni arról a pár napról.
2009. febr. 17. 16:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Bajcsy kórházban szültem 9 hónapja az orvosok és nővérek előtt le a kalappal, de a csecsemős osztályon dolgozó némely hölgy munkája hagy némi kivetni valót. Konkrétan mikor megszületett a kislányom 1,5 napig egyedül voltam a szobában és reggel 6- éjfélig volt velem a babácskám akkor betoltam a csecsemős osztályra mirre közölte velem a hölgyike, H MA SEM AKAROK DOLGOZNI, én meg mondtam h nem ezt a 3 napot éjszaka szeretném végig aludni. De napközben is mikor bevittem h wc-re kell mennem és nem haggyom a csecsemőmet egyedül egy szobában hát nagyon csúnyán néztek rám.De ezt leszámítva mindenki aranyos és segítő kész volt.

2009. febr. 17. 17:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam, aki a Baross utcában szült és rosszak voltak a tapasztalatai. Örülök, hogy neked sikerült jó csecsemős nővéreket kifogni, de velem tényleg megtörtént az, amit leírtam, ergo rosszak a tapasztalataim, nem csak kitaláltam.
2009. febr. 17. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!