Ért rossz tapasztalat titeket a kórházban tartózkodás során?
Szia!
Engem bár rossz tapasztalat nem ért, de semleges igen. 7 éve mikor a fiamat szültem, több óra mulva hozták be, hiáb kérdeztem mi van vele, csak annyit mondtak, hogy inkubátorban van, mert fázik. Aztán kiderült, hogy a nyakán volt a köldökzsinór, és tiszta lilán született, megfigyelték az oxigénellátását. Csak épp elfelejtették mondani. Aztán mikor behozták, mondta a kedves nővérke, hogy majd a következő nővér jön és segit a szoptatásban. De nem jött, és nem értem, hogy aki behozta, miért nem ért rá? Aztán elvitték egy nap fürödni, visszahozták, és mondta a nővérke, hogy a következő jön és megmutatja hogy kell lekezelni a köldököt. Nos azóta is jön. Ez volt nyíregyháza.
Most debrecenben szültem, és a két kórház között rengeteg a különbség.
Amugy azért ilyenek, mert be vannak fásulva. gondolj bele, Te egyszer fordulsz meg ott, talán kétszer, több év leforgása alatt, de ők naponta többször látják ugyanazt. Legyen szülés, gyermekágy, bármi. Jó ez nem mentség nekik, de ez van.
Nekem is volt ilyen, de már pontosan nem emlékszem, hogy mi volt az. (3 hónapja szültem).
DE!
Biztos vagyok benne, hogy mi kismamák egy kicsit túlreagáljuk a dolgokat, játszanak velünk a hormonok. Én egy elég magabiztos és határozott jellem vagyok, de amikor terhes voltam, sokszor azon kaptam magam, ha valaki nem úgy szólt hozzám zokogni tudtam volna. Biztos vannak olyan esetek, ahol jogos a felháborodás, de az egészségügyi dolgozókat nem arra képezik ki, hogy kismamákat bántsanak.
Szia!
Én Bp-en a János kórházban szültem és mindenki egy tündér volt és segítőkész!Csak pozitívan tudok nyilatkozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!