Lehet a hozzátáplálást almapüré burgonyával kecskeméti bébiétellel kezdeni?
Sztem fokozatosan előbb csak almalé, utána alma.Ha már megy az alma jöhet a többi először egymagában, majd később már keverve is.(barack, krumpli, répa, sütőtök stb..)
Üdv
Szia!
Fokozatosan kell neki adagolni, úgyhogy először nem hiszem, hogy jó lenne a bébikaja. Nem fog annyit megenni. Nekem a védőnő azt mondta almalé pár kanállal először aztán jöhet a püré, utána ha nincs baja tőle. Aztán fokozatosan a többi kaja, de először mindegyiket meg kell kóstoltatni nehogy fájjon a pocija. Az én babám nem eszi meg az almát úgyhogy én sütőtököt meg répát főztem neki azt megette. Aztán utána jött a krumpli is és így tovább. Viszont arra számíts, hogy a legtöbb gyerek elsőre nem kedveli, úgyhogy nagy türelem kell hozzá, de megéri mert olyan édesek ahogy nyammognak :)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!