Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjam az üzlet előtt, mint...

Hagyjam az üzlet előtt, mint egy kutyát. Jártatok így? Az eszem megáll!

Figyelt kérdés

A kisboltban az eladó csaj közölte,hogy hagyjam az üzlet előtt a babakocsit,mert ilyen időben nagy koszt csinál!!!!!

A cipőm nem????? Eldobom az agyam... én is dolgoztam eladóként,de eszembe nem jutott volna megkérni egy anyukát,hogy hagyja a bolt előtt a gyereket,mert én lusta vagyok feltörölni... Ő nem egy kutya,akit kikötök míg vásárlok...(megjegyzem a kutyámat se hagytam kint sose,inkább nélküle mentem)De a gyerekemet csak ne hagyjam már otthon,míg lerendezem a bevásárlást?!?!?

2011. febr. 26. 13:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jogszabály írja elő, hogy a be kell engedni a babakocsit!

Sajnos nem tudom fejből,hogy melyik, de megkeresem.

2011. febr. 26. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Jézusom egy kisboltban ezt megengedhetik maguknak,a multik,és bevásárló központok idejében!?"vérbeli kereskedő" lehetett.A tél(ősz) ilyen,bankba,buszra,iskolába bárhová akaratlanul is "bevisszük".(gondolom DIREKT DAGoNYÁZTÁL Útközben :):))Ha teheted kerüld el(és reklámozd milyen klassz bolt)ha nem,ragaszkodj a jogaidhoz,esetleg beszélj az üzletvezetővel.
2011. febr. 26. 15:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem menj vissza,és kérd el a vásárlók könyvét,illetve vedd el(mivel jól látható helyen kell lennie).Sokat ugyan nem érsz vele,de legalább nyoma marad a panaszodnak.ráadásul kötelesek válaszolni rá.Én rendszeresen használom ezt a nyomtatványt,akkor is ha valami pozítívat tapasztalok nem csak negatívat.

Én egy zöldségesnél jártam így,és csak azért szerettem volna akkor betolni mert szakadt az eső.Amikor be akartam írni a vásárlók könyvébe,egyből szívélyes lett az eladó,és mentegetőzött,hogy jaj hát pici a hely(valóban az).

2011. febr. 26. 15:57
 14/16 anonim ***** válasza:
panaszkönyv és beíírni neki.Majd megmutathatja a főnökének milyen kedves és közvetlen egy alalmazott.Nálunka buszokra van kiragasztva,de engem ez hidegen hagy ha valmelyiknek nem tetszik csak szóljon.
2011. febr. 26. 16:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Múltkor, nekem a zöldségesnél az öregasszony kezdte húzni a száját, hogy bementem, mert így nem maradt hely, na nem tette zsebre amit akkor kapott tőle. Minden jó nevelésemet félretéve, olyan szinten elküldtem a jó b...s p.....a, hogy mindenki csak nézett!

És még vissza merte kérdezni, hogy az anyjával is így beszél? na akkor már nem tette zsebre a dolgokat!

Soha nem voltam még olyan ideges mint akkor, mit képzelnek az ilyen emberek. Átlós szomszédunké volt a bolt, gondoltam beszélgetek vele a "kedves "eladóról.NA hát a másik boltba ami szintén az övék, elmeséltem a sztorit, és mondták, hogy az anyósa a nő, és mindenki panaszkodik rá, de hát nem rúghatja ki. De azóta sem tettem be a lábamat oda.

2011. febr. 26. 20:46
 16/16 A kérdező kommentje:
Arra jutottam,hogy nem szólok semmit -ha már eddig nem tettem- ,de amint járni fog a babám(10 hónapos most) ,és lesz egy kis eső ,biztos leszaladunk a boltba ,és jó alaposan megnézünk mindent ,körbejárjuk párszor az üzletet.. aztán megeshet ,hogy nem találunk kedvünkre valót és eljövünk :) Gondolom őt csak nem kell kint hagynom ,mert sár van.. Remélem sokáig ott dolgozik még a kiscsaj és lesz alkalmam rá!!! De még egy ilyen beszólás ,akkor tuti a vásárlók könyvébe írok ,nem itt adom ki a gőzt...
2011. febr. 27. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!