Jártatok már ti is igy babátok fülével?
Én ezt adom 11 hónapos kisfiamnak.
Lycopodium 15 ch
10 napos kúra,reggelemként.5 golyót pici vízben fel kell oldani és úgy adni neki.
Nekünk nagyon bevált.Fülzsír eldugulásra van.Pár nap után szépen kifolyt neki.
Sziasztok.
Ma lekéstük az orvost (röviditett rendelés)de holnap reggel megyünk.Kiváncsi vagyok mit fog mondani.Köszönöm az eddigi válaszokat!
Sziasztok.
Ma voltunk a gyermek fülészeten.Kimosták-kiszívták a kis fülét.Rengetek lerakodott cucc jött ki belöle.Kérdeztem a doktornőtöl mi a teendő,hogy tisztitsam a fülét ezek után?A válasz ugyan ugy törölgessem ki mint eddig.Van akinek több termelödik ezért kb 3 havonta menjünk és megnézi neki átmossa.Természetesen figyelnem kell neki ha elöb észre veszek valamit akkor rögtön menni kell.Ami még érdekes csak a jobb füle ilyen a bal teljessen tiszta volt neki.Nagyon nehezen viselte a kisfiam orditott majdhogy nem hárman kellett lefogni.Habár szerintem én rosszabul viseltem mint ő.Mikor végzett a doktornő pillanatok alatt megnyugodott.Nekem még most is görcsbev van a gyomrom.
De túl vagyunk rajta ez a lényeg.A tanulság minden nap tüzetesen át kell nézni a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!