Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjam az üzlet előtt, mint...

Hagyjam az üzlet előtt, mint egy kutyát. Jártatok így? Az eszem megáll!

Figyelt kérdés

A kisboltban az eladó csaj közölte,hogy hagyjam az üzlet előtt a babakocsit,mert ilyen időben nagy koszt csinál!!!!!

A cipőm nem????? Eldobom az agyam... én is dolgoztam eladóként,de eszembe nem jutott volna megkérni egy anyukát,hogy hagyja a bolt előtt a gyereket,mert én lusta vagyok feltörölni... Ő nem egy kutya,akit kikötök míg vásárlok...(megjegyzem a kutyámat se hagytam kint sose,inkább nélküle mentem)De a gyerekemet csak ne hagyjam már otthon,míg lerendezem a bevásárlást?!?!?

2011. febr. 26. 13:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
én az ilyet úgy se..be rúgnam v nem is tudom. multkor bnőm járt ugyanígy, csak h nem szabad a boltba babakocsit vinni. hát akkor álljon ki a kocsi mellé ebben az időben és vigyázzon rá, és meg a gyereket kézben viszem... v hogy gondolta?!
2011. febr. 26. 13:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hagynám kint és nem is hagytam, ha a babkocsival nem mehetek be, akkor inkább be sem megyek, nekik egy vásárlóval kevesebb, nekünk meg mindegy hova megyünk bevásárolni! Amúgy egy cipő sokkal nagyobb sárt csinál, mert nagyobb a felülete, de mindegy! Vajon a főnöke mit szól hozzá, hogy nem engedi be a babakocsis anyukákat?!
2011. febr. 26. 13:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva! Remélem megmondtad neki a magadét.Biztos,hogy nem hagynám ott a bolt előtt a gyerekemet,de még az üres babakocsit sem a mai világban.Ezt az üzletet jó messzire elkerülném a helyedben. Amúgy ha egy 3 gyerekes család bemegy a boltba,nekik is potyog le annyi kosz a cipőjükről mint a babakocsiról,ezek szerint biztos őket sem engedi be.
2011. febr. 26. 13:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja azt hozzáteszem, hogy nekem anyukám 30 évvel ezelőtt kint hagyta a babakocsit a kasszánál és onnan elvitték, akkor az utcáról?!
2011. febr. 26. 13:59
 5/16 anonim ***** válasza:
25%

Még 10 éve jártunk igy a Metróban.Öcsém 5 napos volt,hazafele bementünk a metróba,vittük be őt is,nem volt semmi,vásároltunk,hazamentünk.

Rá 2 hétre megint mentünk,már majdnem szinig volt a kosár,két pakolócsaj oda is jött hogy de édes.Erre jön a biztonsági őr,hogy mit képzelünk,12 év alatti gyerek nem jöhet be,azonnal vigyük ki,mert blabla...

Idióták,telipakolt kosarat hagytunk ott,átmentünk a corába...

ekkora hülyeséget,hogy 3 hetes baba nem vihető be...ő mit pakol le?

azóta se voltunk ott,pedig lassan már bevihető..

többi nagyáruházban külön kiskocsit meg kiskosarat adnak a gyerkeseknek,ezek meg...

2011. febr. 26. 14:03
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Na ebbe a boltba sem mennék többet, és ezt ott helyben közölném is.

Off: Előző hozzászólónak: A METRO-ba nem azért nem lehetett bevinni, mert lepakol, hanem mert balesetveszélyes. Targoncák közlekednek folyamatosan nyitvatartási időben is. És a polcok is sokkal magasabbak és terheltebbek, mint pl. a hiperekben. Tehát veszélyes. Emiatt nem engedték. Sőt régen nem is adtak mindenkinek kártyát. Megjegyezném még, hogy 14 voltam, mikor az első METRO nyitott az országban, engem sem akartak beengedni, mert nem néztem ki 12-nek. :P Személyit kellett felmutatnom. :D

2011. febr. 26. 14:11
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

Ja, a Metróban van ez a hülye szabály, hogy 12 év alatt nem lehet bemenni, bár mondjuk itt a Pécsiben igazából már ezt lesz*rják. Amikor én voltam gyerek, na akkor mindig megkérdezték, hogy hány éves vagyok (11 voltam), amikor bementünk, és mindig kamuzni kellett. Én simán bemegyek a 3 éves fiammal is, nem szólnak érte, pedig ő már nem is babakocsiban ül, hanem a kezemet fogja. Mondjuk ott ezt biztonsági okokból találták ki, mert ugye ott megy a pakolás állandóan, targoncával jönnek-mennek, stb. De azért egy babakocsis gyereknél hülyeségnek tartom, hogy szólnak, még ha ez is a szabály, mert az nyilván nem fog elfutkározni sehova.

Viszont egy olyan boltban, ahol semmi ilyen szabály nincs (mármint életkori szabály), hanem csak egy sima bolt, és ott szólnának, hogy a babakocsit hagyjam kint, akkor én tuti elkérném a panaszkönyvet. Mert ugye vagy az van, hogy gyerekestül kint hagyom a kocsit, ami a legnagyobb felelőtlenség, még fel is jelenthetnének érte, ha ezt tenném, vagy az van, hogy kiveszem a gyereket és a kocsit hagyom kint. Persze, aztán majd jól ellopják, akkor azt az üzlet fizeti meg nekem? Arról nem is beszélve, hogy én nem tudnék úgy vásárolni, hogy az egyik kezemben tartogatom a babát, a másikban meg a cuccokat, meg akkor még a pénztárcámat is vegyem elő fizetéskor fél kézzel, stb.

2011. febr. 26. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Meg majd a mozgássérülteket is megkéri, hogy hagyják kint a kocsijukat, mert nagy koszt csinál???? :))))

Off:

Az egyik válaszolónak üzenném, aki a Metro-val példálózott, hogy ott nem azért nem lehetett 12 éven aluli gyereket bevinni, mert féltek, hogy rumlit csinál, hanem a saját biztonságuk érdekében. Ugyanis a Metro elsősorban nagykereskedelmi áruház (volt) és egész nap ment az árufeltöltés többek között targoncával is, amiből egy rohangáló kisgyereket nem biztos, hogy észre lehet venni.

A gyerekek előtt ott dolgoztam, mint területi képviselő, nekem is sokan panaszkodtak emiatt, de ezt az érvet mindenki elfogadta.

Ja, és 5 éve már úgy volt, hogy hétvégén be lehetett menni kisgyerekkel is, gondolom most már hétköznap is.

Bocsi az off-ért!

2011. febr. 26. 14:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben azonnal elkértem volna a panaszkönyvet...
2011. febr. 26. 14:19
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Főnökkel kell ilyenkor beszélni. Ha ő a főnök, no akkor nem tudom, de ez nagy gáz!
2011. febr. 26. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!