Hajdúszoboszlón jártatok már 2 év körüli babaával? Segítenétek hogy hova menjünk?
mármint hotelre gondolsz? Mi a mátyás király szállodában voltunk, gyerekbarát, merem ajánlani. [link]
mi egy 4 hónapossal voltunk, minden rendben volt, az árak mérsékeltek és sok gyerekeknek való dolog van.
Igen,erre gondoltam?megkérdezhetem hogy mikor voltatok hány napra és kb milyen árban?
Várom még a válaszokat!Köszönöm
Nagyon kedvesek.csendes a környék és még hinta ,homokozó és nagy játszó felület is van.üdülőövezetben van.
2009-ben voltunk és akkor is áron is elég olcsó volt. de ha megnézed a honlapjukat most is van elég jó akciójuk.
Mondjuk én többet nem mennék Hszoboszlóra, nekem unalmas egy hely. Azóta inkább Horvátországba járunk, sztem olcsóbb is, de remélem nektek majd bejön :) Ha ide mentek inkább a parkoló felé néző szobát válasszatok az az oldal sokkal csendesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!